...בהמשך לתשובתך

lironsag

New member
...בהמשך לתשובתך

1. אז יש לי פזילה מדומה שזאת נטיה לפזילה וזאת לא פזילה. הפזילה מדומה במבט שמאלה וזה משפיע על כיוונים האחרים בגלל ההתאמה בין העיניים. אני אראה את זה לחברה שלי, אבל היא אמרה לי שזה נראה כמו פזילה ועדיין היא תגיד לי את זה. יש תיקון אופטי לזה? אתה יודע מה אפשר לעשות?
2. חוץ מזה עין שמאל יותר למטה כשאני מסתכלת ישר. המבט מתמזג אבל . זה קשור לפגיעה בארובה אבל אני לא יודעת איך להסביר את זה. חברה שלי אמרה לי זעיניים זה דבר שטוח ושהיא יודעת כי אבא שלה רופא עיניים, אבל אני ראיתי הדמיות של הראש והבנתי שעיניים לא שטוחות, ושהן כדורים בחזית שיוצא מהן עצב הראיה למח, לאונות פנימיות.. היא לא מאמינה למה שאני אומרת לה כי אמא שלי פעם אמרה לה שהיתה לי פגיעת מח ושזה לא משתקם.זה אבוד. אבל זה גומר לי את הביטחון העצמי. בכל מקרה, אני לא יודעת איך להגדיר את זה ואיך להסביר את זה, כי יש לי גם ספיגת רקמה בעפעףויוצא שאו שכל העין קצת יותר נמוכה, או שיש פזילה מדומה שמאלה וגם בכיוונים שמושפעים מזה או שאין פזילה או שאם אני מסתעכלת למעלה יש משהו קטן שהוא או סימן לנזק המוחי או תוצאה של זה שהעין יותר למטה במצבים אחרים. הבעיה היא שיש לי מלא אבחנות חלקיות מפוזרות ואין לי אנרגיה לרכז את כולן וגם בטוח היו לי עוד אבחנות חלקיות. והדבר הכי חשוב של הפרופסור מ1989 אין מקור ויש צילום לא משהו. מה לעשות? ומה המצב שלי ומה האפשרויות לתיקון אופטי של זה?

בהמשך לתשובתך

אני מצטער אבל המקרה שלך נשמע מורכב מדי מכדי לדון בו במסגרת הפורום. אין מנוס מלרכז את כל החומר ולגשת לבדיקה אצל רופא עיניים מומחה לפזילה.
בברכה,

lironsag

New member
בהמשך...

אבל השני ענה לי קודם
אני בטוחה שאין לי את כל החומר אלא רק חלק ממנו.פה אני רק מבקשת לתייעץ, ואני לא הולכת בקלות לרופא מומחה לפזילה כי ניסיתי וזה לא היה טוב, וחוץ מזה רופא מומחה לפזילה מתעסק בניתוחים ואני מחפשת פתרון אופטי ואני לא יודעת למי ללכת בשביל זה.

למעלה