בהנחה שהמבצע מסתיים היום

שוהם א

New member
בהנחה שהמבצע מסתיים היום

מה ההשפעה הישירה שלו על מפלגת העבודה?

מצד אחד סדר היום החברתי הפך לביטחוני
מצד שני שלי קיבלה לא מעט זמן מסך אותו ניצלה לומר "שהיא מפלגת מרכז".

דעתכם?

אני חושב שהמבצע יכול לחדד גם את ההיבט החברתי

בניגוד לשיח הכוזב והמתעתע שהשתרש בישראל בשנים האחרונות, התחום החברתי-כלכלי והמדיני אינם נפרדים אלא שזורים זה בזה באופן בלתי ניתן להתרה. שלי פועלת באופן עקבי לחידוד ההכרה הציבורית והפוליטית בכך שאחריות המדינה לאזרחיה, וערך הסולידריות החברתית העומד ביסודה, חייבים לבוא לידי ביטוי בכלל תחומי הקיום בישראלי – מבריאות, חינוך, רווחה ויכולת להתפרנס בכבוד, דרך תשתיות וביטחון פנים וכלה בביטחון הקונבנציונלי.
מהשקפת העולם הזאת נגזרת גם העמדה המדינית של שלי, אשר רואה בחתירה עיקשת לשלום את הדרך האפקטיבית ביותר להגן על ביטחון אזרחי ישראל ותושבי האזור כולו באופן ארוך טווח יחד עם האמונה שהמדינה מחויבת להגן על זכות אזרחיה לביטחון קיומי גם בשעה בה פיתרון מדיני אינו נראה לאופק.

שוהם א

New member
הבעיה היא

שהרבה אנשים בישראל מאוד כועסים ורוצים דם יותר משלום.
וכנראה שהימין יודע להבטיח (ולצערנו לקיים) דם בצורה מהימנה.

shron17

New member
ביהודה ושומרון לא מרגישים את השקט ,,,

אינתיפאדה מתפתחת ברחבי יהודה ושומרון ,
באזור חברון כ-500 ערבים יידו אבנים אל כלי -רכב יהודים,
והבעירו צמיגים,כוחות צה"ל סוקים בפיזור המתפרעים.
גם סמוך למחנה עופר ניסו כ-100 ערבים לחתוך את הגדר ,והפעילו את כוחות צה"ל.
עשרות ערבים מהכפר עזון ,יידו אבנים לעבר רכבי יהודים וכוחות צה"ל והבעירו צמיגים על כביש 55 סמוך לישוב קרני שומרון וכלי -רכב יהודים נפגעו.
למרות האינתיפאדה המתפתחת ברחבי יהודה ושומרון,
נמנע דובר צה"ל מלדווח על האירועים הרבים, והחליט לא להגיב ,
שנמשכות בשומרון מאז יום שישי .

אני לא רואה הרבה טלביזיה

אבל ממה שאני קורא בפורטלים, יחימוביץ' לא עשתה עבודה כל כך טובה בבידול מפלגת העבודה מהליכוד. אילו לפחות העבירה את המסר שהמבצע הוא רע הכרחי, וחבל שהדברים הגיעו לידי כך.

גבירותיי ורבותיי, נא להמר

ראינו אתמול את מסיבת העיתונאים של נתניהו-ברק-ליברמן, באמת, אחלה מפגן אחדות. אבל אנחנו לא ילדים, ואנחנו הרי יודעים שבקרוב יתחילו טפטופים לתקשורת מטעם המקורבים, שתפקידם לבדל את בעלי הכרס דלעיל זה מזה.

יאמרו מקורבי נתניהו (גדעון סער, גלעד ארדן, כרמל שאמה): "נתניהו רצה למגר את שלטון החמאס, כפי שהבטיח במצע שלו, אבל ברק הקיבוצניק השמאלן התבוסתן לא נתן לו".

יאמרו מקורבי ברק (כלומר הרל"ש שלו, לא זוכר את שמו, זה שבחש בפרשת הרפז): "נתניהו חמום המח רצה לסבך אותנו במלחמה עקובה מדם, אבל ברק המבוגר האחראי השקול והמתון לא נתן לו".

ורק ליברמן לא ידבר, כי למה לו להתאמץ, הוא לא צריך להיבחר בזכות עצמו.

כולנו יודעים שזה הולך לקרות, ורק נשאלת השאלה מתי זה יתחיל.
מה אתם אומרים?
כבר ביום ראשון הקרוב?
יחכו עד סוף החודש?
אני מהמר על נר ראשון של חנוכה.

למעלה