בהנחה שזה יצליח - להלן רשימת המשרדים

zed246

New member
בהנחה שזה יצליח - להלן רשימת המשרדים

בהנחה שהבחירות יצליחו, ומישהו נורמאלי ייבחר - משמע יחליטו שני המועמדים לפרוש מהמירוץ, וגם מחליפיהם ולאו שיחליפו אותם ואולי אז, מי שיחליף ותם יהיה נורמאלי - להלן רשימת המשרדים אשר דורשים תיקון ודוגמאות למה לא בסדר איתם: 1. משרד התקשורת: הורדת מחירי הכבלים והלווין; עידוד יצירות מקומיות; לגרום לערוץ שתיים להכיר בכך שכשיש מהדורה ``מיוחדת`` כל יום בשבע וחצי זה כבר לא מהדורה מיוחדת. 2. משרד המשפטים: הוצאת הפוליטיקה מבתי המשפט; הכנסת היגיון פשוט במקום; העלאת העונשים לפשעים חמורים; כלילת, במידה שעכשיו הם לא, את הפשעים הבאים כפשעים חמורים: מכירת סמים, אונס, סחר בבני אדם, שידול לזנות ולסמים. 3. משרד החוץ ומשרד התיירות: הקמת מערך משותף יחד בעזרת משרד הביטחון למען הסברה יעילה יותר לעולם לגבינו. 4. משרד הבריאות: להעלאות את התקציבים; פתיחת קופת חולים נוספת מעבר לכללית ומכבי. 5. משרד חינוך: העלאת התקציבים; ביטול רשתות חינוך אשר לא פועלות בדיוק (!) לפי תקן משרד החינוך; שינוי כל שיטת הלימוד והשמת דגש על אנגלית, לשון, היסטוריה ומתמטיקה; שינוי הסדר האירגוני של האונברסיטות והמכללות. 6. משרד התשתיות: הפעלת המשרד בתחומו גם מעבר (כן, מעבר) לקו הירוק. 7. משרד איכות הסביבה: הצעת הצעות (כן המעת הצעות, אני יודע שזה רדיקלי אבל זה יכול ממש לעשות טוב למדינה) הגיוניות (גם זה קצת רדיקלי) ומתפשרות מבחינה תקציבית. 8.משרד הבינוי והשיכון: להפסיק להילחם בהתנחלויות; לא לתת אותו לרוסיים או לכל אדם אחר שהגדיר עצמו כבעל אינטרס אחד ויחיד. 10. משרד הביטחון: הקמת חוקה חדשה לצבא אשר תקבע את אותם חוקים בסיסיים אשר יש עכשיו בצבא (למשל לא להפקיר פצועים בשטח) בצור כזאתי שלא ייווצר מצב בו ניתן לעבור עליהם; לא לתת לחיילים נשק, לשלוח אותם להתפרעות של פאלשתינאים, להגיד להם לפזר אותה, ולצפות שהכל יהיה שקט. 11. משרד החקלאות: השמת דגש על יצירת ישובים חלקאיים לא רק בצפון (שוב פעם אני והרדיקליות שלי) או לחילופין: עידוד התנחלויות ויישובים בדרום להפוך לחקלאיים. 12. משרד הפנים: לשפר את השיטה הקיימת ובעיקר בכל הקשור להכנסת תיירים וסתם אנשים שרוצים להיכנס לארץ; 13. משרד החוקה: הקמת המשרד ולתת לו קצת יותר חופש מפוליטיקה מאשר זה שיש לוועדה הקיימת כרגע. להזכירכם יש על הממשלה לשתף פעולה עם הכנסת ועל הכנסת לשתף פעולה עם הממשלה (עוד הצעה רדיקלית). יש עוד רעיונות, אני בטוח.

למעלה