בהנחה שתעברו את אחוז החסימה

בהנחה שתעברו את אחוז החסימה

ונניח שתקבלו את משרד איכות הסביבה. האם אחד מחברי הכנסת יהיה השר, או שמקצוען מטעמכם יהיה שר (שאינו ח"כ)? הסיבה לשאלה - התרשמתי שהח"כים המיועדים אינם מקצוענים בתחום אותו הם מייצגים. פוליטיקאים נחושים ותו לא. שר הוא תפקיד ביצועי. למרות שבד"כ מאויש על ידי פוליטיקאי, אעדיף לראות בתפקיד מישהו שיכול הועיל באמת. אני בטוח שיש מספיק אנשי מקצוע שישמחו למלא את התפקיד כנציגים של מפלגת הירוקים. אם פאר וייסנר יהיה השר לאיכ"ס אני אהיה חרד לעתיד הטבע והסביבה בישראל. אם הוא יפעל כחבר כנסת וימנה מקצוען לתפקיד ביצועי אוכל לישון בלילה.

clear

New member
זה טוב כששר מבין- אבל שר הוא מנהל

שר הבריאות לא צריך להיות רופא- הוא צריך להיות אדם שיודע לנהל ולדרוש ולהשיג תוצאות. כנ"ל השר לאיכות הסביבה- הוא צריך להיות אדם שיכול לדרוש ולהשיג תוצאות. ובמקרה של פאר וייסנר, אני חושב שתוצאות בנוגע לאיכות הסביבה כבר יש לנו, כך שאת הדאגה הזאת אתה יכול להוציא ולהיפך- אתה יכול לשמוח אם הוא יהיה השר לאיכות הסביבה ולא עוד "סתם פוליטיקאי". בנוסף, אני מוטרד מזה שאם פאר וייסנר יהיה השר לאיכות הסביבה- האם שמת לב מה קורה כיום לאיכות הסביבה? לשר הממונה לא ממש איכפת מה קורה ורק אם צועקים לכיוונו הוא פועל וכך היה במשך השנים האחרונות. ואם באמת לא שמת לב, אז צא החוצה ותספור את כמויות האנטנות הסלולריות הגלויות שבאיזור בו אתה גר- זה מראה שלא היה אף אחד באמת במשרד לאיכות הסביבה.

diy

New member
ויסנר יו"ר ועדה איכ"ס ת"א - אנטנות

תבדוק את מספר האנטנות שהותקנו בזמן הקדנציה של פאר ויסנר בזמנו.

למה בדיוק המשרד לאיכ"ס?

דרור, האם תענה כבר איך הגעתם למסקנה שדווקא במשרד לאיכ"ס תוכלו להשפיע במידה הרבה ביותר על איכות הסביבה? תנסה להפגין קצת מקצוענות על ידי הסברת השיקולים בעד ונגד.

פאר הוא איש ראוי ביותר

תשמע יובל, לא ברור איך החלטת שפאר לא יהיה שר טוב, ועל סמך מה? אתה טוען שאנחנו לא מקצוענים ולא לומדים, מתנהג בצורה כזו... פאר הוא פוליטיקאי מנוסה, טוב וראוי ביותר לעמוד בראש המשרד לאיכות הסביבה. לפאר יש ראויה כוללת טובה ויכולת להפעיל אנשים. אני לא מכיר עוד פוליטיקאי ירוק שיש לו ניסיון כמו לפאר בקבלת החלטות בארגונים גדולים כמו עיריית ת"א שהתקציב של הוא 4 מילאירד שקל. אני יכול להבטיח לך שהצוות שיעבוד עם פאר יהיה מקצועי ביותר, ואני בטוח שלפאר יש את היכולת להשיג השיגים חשובים בממשלה למען הסביבה. הרעיון הזה של שרים מקצועים לא עובד בישראל, מי שצריך לקבלת את החלטות אלו הנציגים שהציבור בחר. הם הרי נשפטים בבחירות הבאות הם עושים את המאמץ להיבחר והם עומדים תחת עינה של הביקרות. תודה, דרור

למעלה