אושר בחיתוליו
New member
בהנקה מלאה והתאומים לא עולים מספיק במשקל
התאומים שלי, בן ובת בני 6.5 שבועות.
אני מאכילה בהנקה מלאה ובדרך כלל הולך טוב.
לעיתים רחוקות (פעם ב-3 ימים) הבן זוג שלי נותן בלילה שאוב.
הבת נולדה במשקל 2.480 וכרגע אחרי חודש וחצי שוקלת 3.550 ק"ג
הבן נולד 2.630 וכעת אחרי חודש וחצי שוקל 3.500 ק"ג
גם טיפת חלב וגם רופאת הילדים קבעו שלא עלו מספיק במשקל והמליצו שאשלב מטרנה פעמיים ביום. הרופאה אמרה שעליי לתת כ- 120 CC בשלב הזה מה שנראה לי המון.
בכל מקרה אני רוצה להמשיך להניק מלא. זה חשוב לי. לכן אני לא ממש מיישמת בינתיים את העצה, קבעתי תור לדאטנית של פעוטות לעוד שבועיים בעצת הרופאה ואחרי התור אחליט.
אני מניקה את 2 התאומים ביחד ובזמן האחרון הבת מתעצבנת ומתפתלת בזמן ההנקה ויש לי תחושה שהיא לא מקבלת מספיק אוכל מההנקה עצמה
בקיצור מה עושים? לשלב מטרנה? האם מישהי יש מושג אם המשקלים באמת מדאיגים? האם ייתכן שהם יונקים אבל לא מקבלים מספיק חלב ממני?
רוצה לעשות את הטוב ביותר עבורם אבל מבולבלת...
התאומים שלי, בן ובת בני 6.5 שבועות.
אני מאכילה בהנקה מלאה ובדרך כלל הולך טוב.
לעיתים רחוקות (פעם ב-3 ימים) הבן זוג שלי נותן בלילה שאוב.
הבת נולדה במשקל 2.480 וכרגע אחרי חודש וחצי שוקלת 3.550 ק"ג
הבן נולד 2.630 וכעת אחרי חודש וחצי שוקל 3.500 ק"ג
גם טיפת חלב וגם רופאת הילדים קבעו שלא עלו מספיק במשקל והמליצו שאשלב מטרנה פעמיים ביום. הרופאה אמרה שעליי לתת כ- 120 CC בשלב הזה מה שנראה לי המון.
בכל מקרה אני רוצה להמשיך להניק מלא. זה חשוב לי. לכן אני לא ממש מיישמת בינתיים את העצה, קבעתי תור לדאטנית של פעוטות לעוד שבועיים בעצת הרופאה ואחרי התור אחליט.
אני מניקה את 2 התאומים ביחד ובזמן האחרון הבת מתעצבנת ומתפתלת בזמן ההנקה ויש לי תחושה שהיא לא מקבלת מספיק אוכל מההנקה עצמה
בקיצור מה עושים? לשלב מטרנה? האם מישהי יש מושג אם המשקלים באמת מדאיגים? האם ייתכן שהם יונקים אבל לא מקבלים מספיק חלב ממני?
רוצה לעשות את הטוב ביותר עבורם אבל מבולבלת...