בהצלחה במבחנים

amitk80

New member
בהצלחה במבחנים

שיהיה לכולם בהצלחה בתקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה (או שלא)... תחזיקו מעמד..

stkachov

New member
בהצלחה בבחינות לכולם

למי שנשאר במעונות... איפה אתם לומדים במהלך סוף השבוע?

stkachov

New member
זו הבאסה

שאין כל כך. אני לפעמים מתקשה ללמוד בחדר, כי אני לבד ויש מחשב.. וזה נורא מפתה לעשות הפסקות כל רבע שעה

stkachov

New member
איזה דשא ??

אני צריך שולחן, אני צריך מזגן, אני צריך אנשים מסביבי שייצרו אויירה לימודית...

berta84

New member
דשא זה הכי טוב

מי צריך מזגן כשיש שמש? מי צריך שולחן כשאפשר לשכב על הדשא? ישיבה על כיסא עושה לי כאבי גב

stkachov

New member
אם לא הייתי יודע שאת לומדת כלכלה

הייתי בטוח שאת ממדעי הדשא !!!

מזגן? במעונות?!

אווירה לימודית לא צריך, מספיק להסתכל על הסילבוס שהוזנח מאז תחילת השנה בשביל להוציא את כל החשק להוציא ממוצע 38... לי, אגב, אין את פיתויי האינטרנט, כי רק במטבח קולטים את הרשת של השכנים... אי לכך, יושבים וחורשים, ופעם בשלוש שעות עושים הפסקת התרעננות וחיבור לעולם... מומלץ בחום.

amitk80

New member
יהיה בסדר

את תוציאי ציון ממוצע מעל 38. תקופה קצת קשה ומגעילה אבל יהיה בסדר. מזה רק מתחשלים לא? ממש מוזר שהקליטה במעונות לא חזקה. האמת שאני חושב שאם כבר משלמים שכר לימוד ועל מעונות לפחות שישפרו את תשתית האינטרנט (לא מדבר על emule) אבל שתהיה אפשרות לגלוש כמו בני אדם..

לא מוזר בכלל

המעונות הם אזור גדול, ואין שום חוק שמחייב את האוניברסיטה לספק לך אינטרנט. באוניברסיטה עצמה יש חופשי, יש כיתות מחשבים במעונות (שאמנם סגורות בסוף השבוע, אבל בשאר הזמן פתוחות עד 1 בלילה) ויש דירות מסויימות שקולטים בהן את הרשת של פדרמן. כל השאר, עושים לבד, גונבים מהשכנים שעשו לבד, או מתלוננים. מכל הדברים שאפשר להתלונן עליהם במעונות (כמו השימוש המופרז בכריזה, עם כל חיבתי לחווה), דווקא באינטרנט הם יחסית בסדר. ואגב, מעריכה את העידוד. באמת אין הרבה סיכוי שאוציא 38, במיוחד לאור העובדה שאני מתמודדת באומץ עם פיתויי האינטרנט. בברכת בחינות מהנות לכולים וציונים מזהירים.

למעלה