בהצלחה בשנת הלימודים!

Snake Bandage

New member
בהצלחה בשנת הלימודים!

או השירות, או מה שזה לא יהיה שכולכם מתחילים לעשות מחר. אני אשב בבית ואנסה לא לעצבן אף אחד.

Yuske

New member
בהצלחה לכולם ויאללה קדימה לשתף!!!

אז היום קמתי בבוקר מוקדם יחסית (8><) כי ב-12 הייתי צריכ להיות ביפו לשיעור נסיון בפיתוח קול כלאופן היה ממש ממש חםX__X הגעתי למורה וכמעט הלכתי לאיבוד אבל העיקר שבאתי בזמן^^" אחרי איזה עשרים דקות חצי שעה ככה (נו מילא זה שיעור נסיון) שהיה ממש נחמד למרות שהקול שלי יצא מעפן לחלוטין אבל זה ממש מובן כי זו פעם ראשונה וזה לשיר למישהי שרק הרגע הכרת (ושיחה של איזה 5-7 דקות בטלפון) אבל זה ישתפר... אח"כ חזרתי לתחנת אוטובוס שאגב כמעט הלכתי לאיבוד אילולא כדור כדורגל קרוע ששמתילב אליו בדרך הלוך אליה אז שמתי לב שאני הולך ברחוב הנכון הגעתי סופסופ לאוטובוס והיה חםX_________________________________________X אח"כ עשיתי עוד כלמיני סידורים כאלה ואחרים, ואז חזרתי הבייתה... חזרתי לשחק בפוקימון SAPHIRE כי אתמול סופסופ הצלחתי לעבור חלק שמסתבר שיכלתי לעבור כבר לפני שנהX_X שיחקתי גם קצת בkingdom hearts אבל אז המשחק נתקע לי וזה לא כיף (צריך לקנות את המקורי כשאני אהיה בחו"ל^^) וזהו^^ ני חוזר יום רביעי לצבא ואז יום חמישי שחרווווווררררR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווו......זהו לבנתיים^^

chi12

New member
חיננית סימה להתחפר

התחפרתי המון זמן, מצטערת :) קצת בעיות באינטרנט, קצת אי מצב רוח לאנשים... ועכשיו אני מנסה לחזור לכל המקומות שהייתי בהם לפני ההתנתקות, ואז הפורום הראשון שאני באמת מרגישה שאני חוזרת אליו... *למסנגר חזרתי ראשון* XD שנה הלימודים התחילה כשהייתי מתה מעיפות, למחרת היה לנו שלוש שעות פיזיקה מתישות, ואז ביום שישי (התחלנו ברביעי בשבוע לפני כולם) התחלנו בשעת אפס ובסה"כ למדנו 6 שעות, והייתי די מותשת ועם מצב רוח לא משהו, אבל ביום ראשון למדנו קצת אז התעודדתי ^_^ היום פיספסתי שעתים פיזיקה ובאתי בשתים עשרה כי לא ידעתי שיש מגמות על הבוקר (יותר נכון לא ידעתי שאין וסתם לא התחשק לי שעתים חלון) נה, והשנה אני אלמד באוניברסיטה חשבון אינפינזמלי או משהו בסגנון, כמה מגניב! ואני גם רוצה ללמוד גמרא, בבית ספרנו אפשר לבחור או ללמוד על תפילת נשים או גמרא, כאילו מכל השכבה יוצאות בנות מהשיעור הרגיל של תפילת נשים ולומדים גמרא, אז אני אעשה זאת, זה נשמע ממש מענין ללמוד גמרא. היום הייתי במצב ביצה XD היו לנו הרבה שעות משנה, ולמדנו את מסכת ביצה, אז התחרפנתי קשות, מיאו~ מחר יש לנו פעילות בבי"ס אז לא לומדים חצי יום, כמה נחמד
בקיצור יום נעים לכולם.

../images/Emo6.gifזה בסדר,מאמי.

ברוכה השבה!
ששיתפת!אני מאחלת לך שהמשך השבוע יהיה יותר טוב,ושתהיה לך שנת לימודים נעימה ופוריה!

remundo

New member
איזה מגניב, למה לנו לא היה ככה עם גמרא? ;;

גמרא במקום מחשבת ישראל נגיד, לא הייתי מתנגדת! אפילו הייתי נגשת לבגרות במחשבת ישראל מבלי להיות בשיעורים, כי ממילא למדנו הכל מהספרים ובשיעורים היו רק 3 בנות שגם הן ישנו (חוץ ממני שצבעתי במרץ את הידיים שלי במרקרים. נו, היה משעמם..) איזה מגניב לך ללמוד מתמטיקה באוניברסיטה בגילך! את מכל הגאונים האלה ש-כן-כבר אמרתי את זה בשנה שעברה עם המתמטיקה שלך, נראה לי ^^" ומסכת ביצה.. כבר שכחתי מה לומדים במסכת ביצה... :p (על פיזיקה אניח לא יכולה להגיד כלום כי אני עכשיו לומדת את החומר של הבגרות שלכם.) (אה, כן, המרצה שלי כרגע שהוא גם ראש המחלקה לפיזיקה אמר אתמול משהו כמו "כמובן שיותר טוב לעשות בגרות בפיזיקה וללמוד במשך שנתיים את מה שאנחנו עושים בחודשיים עכשיו, אבל אם אין ברירה אז תלמדו כמו שנאחנו לומדים עכשיו" או משהו כזה, אז אז פיזיקה זה חשוב! הממ כן.)

Snake Bandage

New member
זאת אומרת שאני מרגישה שרודפים אחרי.

עכשיו שאני לא בצבא וזה... נראה שדווקא עכשיו התחילו לשים לב למשתמטים. למרות שאני לא מגדירה את עצמי ככזו, אבל הם מגדירים את כל מי שלא שירת שירות צבאי מלא "משתמט". ._.

remundo

New member
המפף נכון, זה בכלל לא הוגן

תמיד היו משתמטים ודווקא עכשיו התחילו לרדוף אחריהם בחניתות שלופות... ה'הם' האלה מאוד מעצבנים. לדעתי להשתמט זה להתחמק מהצבא בכל מחיר מבלי לתרום למדינה באף צורה אחרת מקבילה לצבא פחות או יותר. יש אנשים פטורים מצה"ל עפ"י חוק, שבאמת לא יכולים להתגייס וזה לא נכון לקרוא להם משתמטים. יש אנשים שלמרות שהם פטורים מצה"ל עפ"י חוק תורמים למדינה בשירות לאומי ומסגרות אחרות ולהם זה עוד יותר לא נכון לקרוא משתמטים. אני חושבת שזה בגלל כל הזילזול בממשלה שלנו עם כל השחיתוית, הם מנסים לזרוק את האשמה על מישהו אחר והם בוחרים בילדים חפים מפשע לצורך זה. עכשיו כל העם מתאחד נגדם כי "הם בעצם אלה שהורידו את ערכו של הצבא בעיני העם" וכו', וזאת שטות גמורה לדעתי. הצבא שלנו טוב בדיוק כמו כל צבא אחר והסיבה שהוא כל כך לא מוצלח היא אשמתם של האנשים הבכירים שצריכים להפעיל אותו, וזה בכלל לא קשור לאנשים שלא מתגייסים אליו. בכל אופן, חוסר האונים הזה גורם להם להאשים כל אחד אחר מאת עצמם, כל אחד שרק אפשר להאשים אותו. זורקים את כל החניתות על האנשים שלא עושים צבא, גם אם אלה אנשים שבאמת לא מסוגלים לעשות צבא, הותר להם בצורה חוקית לגמרי לא לעשות צבא והם תורמים למדינה בדרכים אחרות.

star_female

New member
אני לא רוצה להיכנס לויכוח על זה...

אבל הצעקה האחרונה התחילה בעקבות זה שרבע מהאוכלוסיה לא מתגייסת. זה כבר לא קשור לממשלה. אם כבר להאשים גוף כלשהו, אולי אפשר להאשים את הצבא שמשחרר אנשים יותר מדי בקלות. אם היו מבקרים את התהליך של קבלת פטור מהצבא בצורה יותר טובה, ובאמת נותנים רק למי ש"מגיע" לו לצאת מהצבא (אנשים שבאמת יש להם בעיה בריאותית או נפשית שמונעת מהם להיות בצבא), היו פחות "משתמטים" ולא היה כזה כעס בציבור. כמובן שאם כל האנשים שמקבלים פטור (או לפחות אלה שיכולים) היו הולכים לשירות לאומי זה היה עוד יותר טוב. זאת הדיעה שלי. אני ממש לא רוצה להיכנס לזה, ואני לא רוצה להמשיך בדיון הזה, זאת רק נקודה שרציתי לכתוב. בכל מקרה - לפי מה שנראה בעיתונים לפחות, אף אחד לא "מחפש" את מי שלא עשה צבא וכן הלך לשירות לאומי. במיוחד אם זה מסיבה מוצדקת.

למעלה