בהצלחה ופרסום אתר

בהצלחה ופרסום אתר

איזו התרגשות, פורום חדש. המון הצלחה, זה דבר נפלא עידית בהזדמנות זו אפרסם כאן את האתר שלנו בעברית: truly_clubfoot.tripod.com נשמח לראותכם גם שם.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל כך שמחה לפגוש בך כאן
האתר שלך מופיע כבר בקישורי הפורום. אשמח אם תוסיפי לינק לקהילה שלנו באתר שלך. ואשמח לקבל את הסיפור שלכם כדי להוסיף אותו למאמרים יחד עם שאר הסיפורים של חברי הפורום.

ברוך הבא

ראשית נעים מאוד, יש לומר שהייתי באתר הזה, וממש אבל ממש ירדו לי דמעות, זה בדיוק כמו שמספרים ההורים של אושרי, נדמה לי. לא יאמן כל כך הזדהיתי עד שלרגע חשבתי שאני כתבתי את זה, בחיי. בטח נוכל לשתף פעולה בסיוע לאחרים. שיהיה שבת שלום אורית

../images/Emo140.gifתודה גן עדן

אני כל כך אוהבת לקרא את התדובות של אנשים לאתר, גם לנו היה חסר חומר בעברית. תודה על התגובה.

הוספת קובץ לרשימת הקישורים../images/Emo91.gif

הקובץ נלקח מאתר http://www.global-help.org/publications/pubclubfoot.html הוא מלמד רופאים בעולם השלישי איך לעבוד בשיטת ד"ר פונזטי. הומלץ לנו ע"י ד"ר הרצנברג שעובד עם פונזטי. הקובץ מפורט מאוד ומלא תמונות. בקרוב ננסה לתרגם כמה חלקים רלוונטים ממנו. מנהלות פורום יקרות, אני לא יכוה להעלות אותו כאן כי הוא כבד, אבל הוא ממש מומלץ, וכדאי לדעתי להוסיף אותו לקישורים.

למנהלות הפורום

(לא יודעת איך קפצו כל הדגשים בהודעה הקודמת... נזכרתי שד"ר בור אמר שיסכים להתארח בפורום ושנשאל אותו שאלות. כך שהפורום יגדל קצת זה יהיה ממש נהדר.

אצרף את הלינק שהבאת לקישורים

וזה יהיה נהדר אם ד"ר בור יתארח. גם ד"ר פנסקי ישמח להתארח. אנחנו בקרוב נתחיל באירוחים של מומחים שונים. נשמח לעוד רעיונות למומחים לאירוח. חשוב לגבי תרגום מאמרים : יש לקבל אישור בכתב מכותב המאמר לפני תרגומו ופרסומו. אחרת יש בעיה עם זכויות יוצרים.

למעלה