בהצלחה...ושאלה..

בהצלחה...ושאלה..

יש מצב לאימון על זוגיות של 20 שנה..איך מחזירים את התשוקה ויוצאים מהשיגרה??

ברוכה הבאה נוני ../images/Emo140.gif

יש מצב לאימון בכל שלב בזוגיות. בואי נבדוק זאת הלכה למעשה, מוכנה? כשאת אומרת בנשימה אחת את שתי המילים: תשוקה...שיגרה.... את מזהה את אותם מילים בעולמך בעוד מקומות מלבד בזוגיות?

במילה אחרת

בוגדים?

jozefin3

New member
../images/Emo22.gif20 שנות נישואין ...אכן יש שגרה של יום

יום ואכן, מאבדים לפעמים את התשוקה..וצריך להעיר ולהאיר אותה בדרכים מסוימות...לפעמים אפשרי ולפעמי פשוט מתעצלים....או כאילו שוכחים , או..לא שמים לב מספיק...או עייפים...או סתם לא בא!! אפשר כמובן לתבל את הנישואים , אך כמו שאמרתי ..........
אני לא מומחית , רק נשואה 18 שנה....
מה עושים ........בשביל זה יש לנו את עידית
צהריים יפים

תודה על הפרגון ../images/Emo140.gif

מנסיון אישי ומקצועי, אין דרך אחת שמתאימה לכולם. להחזיר את התשוקה לזוגיות. היופי באימון, שעוברים תהליך שמתאים לכל אחד/ת לאישיותו. מחכה לאותו אחד/ת שיסכים לשתף ונתקדם יחד לדרך שמתאימה לו/לה. < רמז...אפשר להחליף ניק
>

תשוקה..

השיטה של ג'וזפיו נוסתה..יש הטבה אבל זה לא זה.. רוצה את ההתרגשות והפרפרים.. התשוקה מתחברת אצלי בעיקר לזוגיות

בשורה טובה

הבשורה הטובה היא שאת מכירה בעובדות ורוצה לעשות מעשה השאלה הגדולה היא אם גם בעלך מכיר בעובדות, רוצה לעשות שנוי או לפחות מוכן לדבר על זה אם כן, יש לך כבר את המרכיבים למתכון נשאר לעבוד איתם הנסיון מלמד שלארגן את המרכיבים זו המשימה המסובכת יותר, להשתמש בהם זה כבר יותר קל כשתעני, נמשיך

../images/Emo45.gif

למעט...המשפט שמתייחס לבעל. מזהה שינויים שעשית עם עצמך, והשפיעו באופן עקיף/ישיר על האחר? צהריים נפלאים חיהטובה

בטח שלא

אנחנו לא יכולים לשנות את האחר וגם לא יכולים לגרום לו להשתנות אנחנו יכולים להציג מצבים/תנאים חדשים בכדי לתת מרחב לאחר להשתנות הנישואים הראשונים שלי נפלו על הרקע הזה, שהיא לא רצתה להשתנות ואני בתמימותי הצעירה (אז) הייתי משוכנע שכל מה שהיא צריכה אלו תנאי חיים אחרים קדחת אנחנו יכולים לשנות רק את עצמנו, אם נאמין ונרצה כל מי שניסה/תה לעשות דיאטה יודעת על מה אני מדבר

נוני 40

New member
שינויים שעשיתי..

כן מזהה ,אפשרתי לעצמי יותר חופש..יותר חשבתי על עצמי קודם..

האם באמת?

שאת חושבת על עצמך...ומצאת את דרכך לתשוקה. האם מצאת את החופש שציינת שכל כך חשוב לך? שבת שלום לך ולכולם

נוני 40

New member
כן

התשוקה היא תשוקה לחיים ..משתדלת להנות מהם כמה שיותר במסגרת המגבלות כמובן [עדיין הבית העבודה והמצב הכלכלי והבריאותי ...]..רוצה לחוש מאוהבת שוב..רוצה את החיזור והכמיהה האין סופית..

אופסי...../images/Emo52.gif לא ראיתי.

נוני. מכל מה שענית עד עכשיו, תקני אותי אם אני טועה. הבנתי...שאת מחפשת לחוש מאוהבת, חיזור וכמיהה. תוך כדי שני ערכיים שחשובים לך שהם: חופש..ומימוש עצמי. מי את נוני צריכה להיות בהוויה < בהתנהלות/ברגשות/במחשבות > כדי לממש את מטרתך?

נוני 40

New member
לא הבנתי בדיוק למה הכוונה..

כן אני רוצה לחוש נאהבת וזה יעורר את התשוקה בזוגיות..מי אני צריכה להיות?? רק אני לא? או פספסתי פה משהו??

למעלה