בהצלחה - זה רעיון מעולה לפורום!

בהצלחה - זה רעיון מעולה לפורום!

קצת לאחר שפתחתי את פורום "יוצאים מהבית" חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה גם פורום "הגשמת מטרות" - והנה הקמת אחד! אני מאחלת לך המון בהצלחה, ואני ללא ספק אשוב לבקר כאן.

היי חצישל!!! הספקת להקדים אותי

תכננתי לשלוח אלייך הודעה ולהזמין אותך לפורום. אני מאוד אשמח לראות אותך כאן, ומקווה שנקיים קשרים טובים בין הפורומים שלנו. מקווה שזה יהיה בסדר מבחינתך אם אודיע גם לשאר על פתיחתו של הפורום. מאחלת לך שנה טובה,

זה בסדר גמור

תפרסמי על כך הודעה נפרדת, כדי שזה לא יבלע בשרשורים אחרים (וחזרי להשתתף, אם את יכולה
, חששתי שזה הפסיק לעניין אותך).

sobolina

New member
התחלתם מסיבה בלעדיי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יעל,אחלה של פורום,אחלה רעיון , את לא יודעת כמה פעמים אני משמשת כפסיכולוג של הרבה חברות שלי בלעודד אותם ובלנסות לשנות להן טיפה את סדר העדיפויות, לשים אותן לפני הרבה דברים אחרים. אני באמת מאחלת לך הצלחה , ואת מוזמנת לפרסם גם בפורום שלי את הפורום הנהדר הזה (184) הילה

היי הילה, אפשר להציע לך ../images/Emo185.gif ?

תודה תודה על הברכות, בטח שגם את מוזמנת למסיבה, וזאת הולכת להיות מסיבה של שנה שלמה, עם מלא כייפים והפתעות בדרך. כבר הרבה זמן אני חושבת על לעשות משהו בנושא הזה שמאוד קרוב ללבי באופן אישי, ויום אחד עלה הרעיון לכתוב את התוכנית הזאת, ופשוט להתקדם קדימה. מקווה שתצטרפי, ותודה על ההסכמה לפרסום, אני כבר הולכת לשים שלט גם אצלך. להתראות,

למעלה