בהצלחה יפעת רעיון חביב אני...

נשמי

New member
בהצלחה יפעת רעיון חביב אני...

10 שבועות אחרי הלידה ועדיין סוחבת כ-4-5 ק"ג סך הכל עליתי איזה 14-15 ק"ג´ בהריון ואני מתה מתה לחזור לגוף שלי וללמלתחה הישנה ממש לא בא לי לרכוש בגדים חדשים שתי מידות מהמידה הרגילה שלי אחרי החגים אני מתכוונת במלוא המרץ ללכת לחדר כושר... שנה טובה ובהצלחה...

הי גלית!

נראה לי שעלייה כזאת היא סבבה!! עם כמה עודפים נשארת? אני עד עכשיו עליתי 14 קילו ויש לי עוד חודש (והוא קריטי בעלייה במשקל..), ואני די בלחץ.. ולגבי הבגדים - גם אני לא הייתי קונה בגדים מעל המידות שלי, זה נראה לי יותר מבאס מלא לקנות בגדים עד להרזיה.. בשבוע הבא תהיה כאן דיאטנית ותזונאית קלינית שתענה על שאלות, אז את מוזמנת להצטרף. אני אודיע בהמשך לגבי הזמנים המדויקים..

irisalmog

New member
|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסוף סוף כל הכבוד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני בסוף פברואר יהיה שנתיים בהריון
ןהפורום הזה ממש אבל ממש מתאים לי. תבורכי

ריטה1

New member
הלוואי עלי

אני עליתי בהריון 20 קילו ונשארתי עם עודף של 15. לפני ההריון לבשתי מידה 38 ועכשיו 42-44 ואני קונה בגדים בחנויות של שמנות. ואני כבר שלושה וחצי חודשים אחרי. מוכנה להתחלף איתך היום. אני מקווה שהפורום הזה איכשהו יציל אותי, למרות שאני לא מאמינה בדיאטות. שונאת לאכול/לבשל לפי תכתיבים. וגם לא אוהבת לעשות כושר. כל חיי הייתי רזה ככה סתם, למרות שאכלתי טוב. ה..צ..י..ל..ו!!!

rinba

New member
גם אני במצבך... ../images/Emo4.gif

אני 6 שבועות אחרי לידה ונותרו גם לי כ-4 ק"ג מעצבנים. עד עכשיו לא יכולתי לעשות כמעט כלום מאחר שילדתי בקיסרי, ועכשיו אני באמת מנסה "לסגור את הפה" וללכת כמה שיותר (גם בקניון זה נחשב...). לאיזה חדר כושר נרשמת? (אנחנו מתגוררות באותו אזור חיוג, אולי אצטרף אליך). בכל אופן - שנה טובה ומאושרת, ובהצלחה עם הקילוגרמים... אנחנו ננצח אותם!

למעלה