בהצלחה לאורי פריגל

בהצלחה לאורי פריגל

תושבים יקרים ! אכלנו מקדוש מרורים, ואילו מאיר יצחק עלינו לא יהיה יותר טוב באחריות. לעומתם, אם לא יקום אדם בעל שיעור קומה הרי המועמד המועדף עלינו הוא אורי פריגל. לפחות הוא ישר ולא יטה משפט לאחר קבלת המנדט מהציבור. אורי 1 אנחנו מאחלים לך הצלחה ! בער את השחיתות מהעיר, פתח לנו מקורות תעסוקה ואלתעשה קומבינות 1 המשך ללמוד מאבא ג´קי נתראה בקלפי

קודקוד 1

New member
עירית הצחקת אותי

אורי פריגל ראש עיר!!!!!! סגן ראש עיר הוא לא יכל להיות אז ראש עיר אולי תשאלי את מר פריגל למה הוא התפטר מסגנות ראש העיר ???????? מעניין אההה

poza

New member
וגם, גם, גם, גם, גם, גם, גם, גם, גם

אותי. אבל בתקופה בה כל אחד חושב שהוא יכול להיות חבר כנסת, חבר מועצה, ראש עיר, שר בממשלת ישראל. הכל יכול לקרות. ואורי, אל תיקח את זה אישית.פשוט לא הצלחת להוכיח את עצמך עד היום, והאל יעיד כי היו לך שפע של הזדמנויות. אם אני לא טועה. היית חבר מועצה. מחזיק תיק ההנדסה, סגן ראש העיר ובטח עוד כמה דברים שלא נחרטו בזכרון התושבים או שפשוט לא נכתבו עליהם במקומונים ואז אין לנו האפשרות לדעת מהם. בהצלחה בדרכך ואני בטוחה שתמצא לך תחומי עניין טובים בהם אתה מוצלח יותר. סקווש, למשל

poza

New member
מה פתאום דייג-זה דורש חשיבה עמוקה

נינוחות, רגיעה, מחשבה צלולה. וחוץ מזה. לא מספיק דניס חוטפת מהלומות מכל עבר, את רוצה להלביש עליה גם את פריגל. יש גבול להתעללות. צריך משהו שדורש קול גבוה וצווחני, שמעתי שזו אחת מתכונותיו הנעלות.

פריגל ודניס../images/Emo19.gif

הוא היה מהמתנגדים של דניס.....נראה לי שזה היה סתם מהלך פוליטי לא מוצלח לקניית קולות של תושבי העיר, לצערו הרב הוא לא הצליח להרשים אף אחד. שכחתם מאיפה הוא בא...כמנהל המצפה התת ימי,למה אף אחד לא שואל אותו כמה נזק הוא גרם לים. מישהו מנסה להריץ אותו לראשות העיר, מענין מי? אולי הוא את עצמו..(חה) אלמוג אש

pilovich shahaf

New member
הציבור ישפוט, אם פריגל הוביל...../images/Emo128.gif

...מהלך פוליטי, והאם באמת הוא שכח מאיפה הוא בא...
מצ"ב מכתב שנשלח לשרה דליה איציק לשעבר, עם הכנסה לתפקידה כשרה לאיכה"ס, של מדינת ישראל בכלל ושל העיר אילת בפרט. המכתב נשלח ב-19.7.1999 כשמר פריגל כיהן כח"מ העיר מטעם סיעת צמ"ד...
לעיונכם ולשיפוטכם האחראי...
המשך יבוא....

למעלה