בהצלחה לאלעד ולמאמנו רענן

בהצלחה לאלעד ולמאמנו רענן

ראיתי אותו מתאמן אמש במועדון בת"א וכולי תקווה כי נשמע ואולי גם נזכה לראות ניצחון בקרב שיש לו באיטליה מישהו יודע אם יש שידור באיזשהי רשת ?

Boxline

New member
חחח מה פתאום איזה שידור?

אין שידור לקרב של אלעד. אולי בעתיד. אולי. נקווה...

אני מצטרף אליהם ...לכן...

סביר להניח שיהיה וידאו ותמונות... אני מקווה שהם ירשו לי לצלם שם.... יניב

יש קרבות מעפנים ביותר שכן משדרים

עם מתאגרפים שהרקורד שלהם שלילי

MikeTyson

New member
אודי, אף פעם לא משדרים

קרבות מעפנים. כל הקרבות החלשים שאתה רואה הם עדיין צוברים רייטינג גם בטלויזיה וגם בזירה עצמה, באים קהל. אגב, לאלעד שמואל אין מספיק נסיון בחו"ל כדי שישדרו אותו. בקושי פה בארץ יש שידור שלו. בינתיים הישראלי ה'קרוב' ביותר לשידור בחו"ל חוץ מרומן גרינברג זהו מרחב מוהר.

BROWN BOMBER

New member
כל הזמן משדרים את הקרבות של רומן

ביורוספורט.... אני אישית ראיתי כבר איזה 5 או 6 קרבות שלו.... רומן צובר תעוצה באירופה... אוהבים אותו שם... יש לו נתונים פיזיים של אלוף עולם וגם קישרון גדול, ידע ונסיון בזירה החובבנית והיום אפשר להגיד שגם במקצוענית... עוד לא ראיתי שמתייחסים באהדה כזו לספורטאי ישראלי באירופה... בטח שלא מתאגרף....

אני לא רוצה להישמע גזען

אבל מר גרינברג כלל לא חי בארץ אם איני טועה אני רוצה צבר אמיתי שנראה סוף סוף באיזשהי התמודדות חשובה

BROWN BOMBER

New member
גרינברג חיי בארץ... עד הרגע...

שהצתרף לאיגרוף המקצועני... אמרגן בריטי ג'ים אוונס שהיה בארץ כדי לגלות כשרונות טריים גילה כאן את רומן גרינברג שבאותה תקופה היה המתאגרף החובבן המוביל בארץ וחבר בנבחרת האולימפית הישראלית... לעבור למקצועני לא היה רעיון של רומן... פשוט הציעו לו עסקה טובה והוא קיבל אותה... עם אתה רוצה לראות צבר מוביל בזירה המקצוענית אז האירוע הגדול ביותר שעומד לקראת מאז ומעולם כשמתאגרף צבר... אלעד שמואל יתמודד מול יריב שנראה חזק ממנו (לפחות על הנייר)... זה עדיין לא קרה בארץ לכן אני מברך את כל מי שאירגן את הקרב ומאחל הצלחה לאלעד... לצערי לא ידוע לי על אפשרות לראות את הקרב... אבל אני בטוח שמארגני הקרבות לא יגזלו מאתנו את התענוג לראות את הקרב וינסו לארגן לנו משהו...

נראה כבר מה יהיה אפשר לעשות....

אני לא יודע אם יתנו לנו לצלם וידאו או יהיה שם צלם וידאו משלהם - או בכלל לא יתאפשר לקבל או לצלם וידאו.. בכל מקרה אנחנו ננסה לצלם וידאו או לרכוש קלטת של הערב במידה והיא תהיה ובמידה וזה יתאפשר לשדר את הקרב במסגרת "הזירה".... לא מבטיח כלום - אבל ננסה... יניב

BROWN BOMBER

New member
אבל איך שלא יהיה ... אודי צודק...

מתי נראה איזה צברים רציניים באנף ??? הרי האיגוד המקצועני כפי שאני רואה לא סובל כל כך מחוסר אמצעים .... מה הבעיה להוציא מתאגרפים לקרבות מחוץ לתכנית הזירה ??? למה לדעתכים למרות שיש לאיגוד החובבני את המאמנים הכי מקצועיים והמנוסים של מזרח אירופה שמככבת באליפויות בין לאומיות בין עם בחובבני או מקצועני...??? התחרות מול הטובים ביותר היא החלק הכי חשוב בהכנת הספורטאי... עניין של שמירה על רמה גבוהה ... אנחנו בחובבני עושים כל מה שבאפשרותינו כדי להכניס את המתאגרפים שלנו לזירה מול מתאגרפים מובילים מחו"ל... אחרי הכנה יסודית ונסיון בזירה כמובן... מול קובאנים, רוסים, קזאחים אוזבקים, אמריקאים וכו'... מה המכשול שלכם במקצועני ????

אני יכול להעיד על עצמי

אני כאחד שמעולם לא התאמן באומנויות לחימה אלא בעיקר כדורסל כחובבן { בליגה למקומות עבודה } וכשוער כדורגל בליגה ב { שהספורט חלק מרכזי בחייו } רק בשבוע האחרון התחלתי להתאמן אצל רענן וראיתי מתאגרפים ורמת אימונים אני אומר לכם ניתן להוציא מהארץ ובמסגרת אימונים שתהיה בארץ אלוף אירופאי או עולמי ובכל אירגון איגרוף שמכבד את עצמו אני אישית חושב שהמאמנים בארץ יותר אינטיליגנטים מהרבה מאוד מאמנים בעולם הכל שאלה של תקצוב וספונסרים

BROWN BOMBER

New member
כדי שזה יקרה צריך.....

להתחרות... ולא פעם אחת או פעמיים בשנה מול המתאגרפים המובילים באירופה ובעולם... זה עדיין כמעט ולא קורא... כמובן שאפשר להוציא מהארץ מתאגרפים מצויינים ... כמו מכל מקום אחר בעולם... צריך להתנסות כדי להצליח... לא רק באיגרוף אלה גם בכל דבר אחר... בינתיים לא ראיתי את ה CMA מעלה את המתאגרפים שלו מול יריבים חזקים באמת... לדעתי זו טעות... כדי שספורטאי יתפתח צריך שידע את טעם האיגרופים של הטובים שבטובים... גם במחיר של הפסד... העיקר לתת את כל כולך למען הנצחון ואז עם הזמן תקבל את הנסיון הדרוש כדי להפוך לאחד הגדולים ולתפוס מקום מכובד בדירוג העולמי....

Boxline

New member
חחחח קובע עובדות..

היי, רגע לפני רבע שעה עשית אימון ראשון באיגרוף. אני כותב בלי זילזול כמובן. אבל כתבת שטויות. לא ניתן להוציא מהארץ אלוף אירופי בלי קודם כל להתחרות. למה איזה ספונסר היה לג'ודו?איזה ספונסר לטניס? אל תראה את הדברים ככה. אם התחרויות והחשיפה באים הספונסרים אז כמו שאמר ידידיינו בומבר. דבר ראשון צריך להתחרות.

ומה בדיוק עושים עם...

אלעד שמואל, הגר , נמרוד, עשו עם מרחב?? לא הוציאו אותם לקרבות בחו"ל מחוץ "לזירה"? יניב

BROWN BOMBER

New member
לא לזה התכוונתי....

היריבים שלהם עדיין נבחרים אחד... אחד.... כדי להפוך למתאגרף או בכלל ספורטאי ברמה צריך לדעת להתמודד עם דברים קשים מ 100% יריבים עם מאזן שלילי או בלי מאזן בכלל כמו שזה קורא עם מרחב מוהר... או להתגאות בנצחון בקרב קשה של הגר שמואלפלד על ילדה בת 16 שלא רק שאף פעם לא עשתה קרב יותר מ 3 סיבובים אלה גם קרב בוגרים... תסלחו לי עם אני קיצוני או משהו... אבל זה ממש לא מקדם את הספורטאים האלה שלמרות דבריי אלו אני עדיין מכבד אותם ולא מעלה ספק בכשרונם.... אבל אין דרך אחרת לקדם מתאגרף כספורטאי ולא כגיבור תכנית טלוויזיה במסגרת תכנית "הזירה" זה... המבחן האמיתי... קרבות מול יריבים חזקים ומנוסים יותר שעדיין לא קיימים בזירה המקצוענית בישראל... ועם המצב יהיה כנוכחי אז גם לא יהיו בקרוב...

אתה חושב בראש חובבני...

ושוכח שאנחנו עושים אגרוף מקצועני.... באגרוף המקצועני ככה זה עובד! מרחב לא היה מתקדם בארה"ב כפי שהוא מתקדם עכשיו בלי המאזן שבנו לו כאן בארץ... המבחן האמיתי הוא המבחן כמו כל קרב בזירה- וזה אותו קרב עצמו. מה זאת אומרת אין דרך אחרת??? אלפי הספורטאים של האגרוף המקצועני בעולם ככה מתקדמים! תגיד שהדרך של המקצוענים לא נראת לך, אבל אל תגיד שאין דרך אחרת... יניב

אני יכול לומר לך על אותו משקל...

שלא נראה לי שפייר שעולה אלוף ישראל באגרוף חובבני בהגרלה נגד משהו שאין לו כמעט קרבות - וזה קורה בחובבני כי מדובר בהגרלות... אז מה ההבדל הגדול?? יניב

BROWN BOMBER

New member
אל תשווה ... אתן לך מספר דוגמאות...

מייק טייסון הוא דוגמא מצויינת... טייסון כיסח בזירה מתאגרפים אפסים בלי יכולת מי יודע מה בזירה... זה נכון... אבל !!! כל כמה זמן הוא עשה קרב כזה ??? מה היתה המטרה ??? והכי חשוב... עם מה הוא הגיע.... שים לב.... מייק טייסון הגיע עם רקורד מאוד מכובד בזירה החובבנית... הוא עשה קרבות מאוד קשים מול מתאגרפים מקובה, רוסיה, צרפת, איטליה, ארה"ב, ... לא בכולם הוא ניצח למיטב ידיעתך.... היו לו קרכות חובבנים שעשו לו בית ספר שם... בזמן שהיריבים שלו קרעו לו את הצורה בזירה החובבנית - קאס דמאטו המנוח קרע לו את התחת באולם האיגרוף כשהוא עובר בהקפדה על כל חולשותיו של טייסון ועוקר אותן מהשורש + מחדד את התכונות החזקות שלו.... טייסון ... כבר בגיל 19 כשעשה את הקרבות הראשונים שלו כמקצוען היה יכול בקלות להתחיל כבר עם המתאגרפים הבינוניים ובשלב מסויים לעבור גם לטובים ביותר... עד השלב בו עלה מול הקטור מרצדס טייסון היה כבר מתאגרף בעל נסיון רב שאפשר לו לנצח יריבים משניות ספורות.... וזה לא קשור רק לכוח הרב שלו... אבל במקום זה..... טייסון עשה העדיף לעשות כל חודש בממוצע כדי לא לאפשר לעצמו להשתחרר ולנוח... ובו זמנית להתפרסם.... את השנה הראשונה שלו הוא סיים עם 18 נצחונות רצופים בנוק אאוט ורובם בסיבוב הראשון... היה כאן צעד שיווקי... אבל טייסון היה מוכן עד אותו הרגע לקרבות הרבה יותר רציניים... כבר בשנה השנייה שלו בזירה המקצוענית הוא כבר קרע לגזרים את האלופים במשקל כבד ולקח את התארים שלהם הביתה... עכשיו... איזה נסיון יש למרחב ??? אין קרבות חובבנים בכלל... לא קלים ולא קשים ולא שום דבר.... קרבות מקצוענים פעם ב 4 חודשים ... לעיטים רחוקות מאוד למתאגרף מתחיל... יריבים קלים ולא מנוסים כך שאין יותר מדי הזדמנויות לזהות טעויות אצל מרחב ולתקן אותן.... חוסר נסיון התמודדות מול מצבים קשים תחת לחץ.... פשוט לא היתה הזדמנות כזו בגלל הקרבות הקלים שארגנתם בשבילו... 17 קרבות מזה שנת 2001 זה מעט מאוווווד.... בשביל מתאגרף במצב של מרחב.. בלי שום קשר לכישרון מה יצא לנו בסוף ??? ז

למעלה