בהצלחה לאנג'לה בהעברת הדירה היום

פרלמנים

New member
בהצלחה לאנג'לה בהעברת הדירה היום../images/Emo203.gif

אנג'לה יקירתי, בהצלחה מכל הלב, כמו שאני זוכרת אז הימים הבאים קצת עמוסים ולא נוחים...
שיעבור בקלות ושיהיה מוצלח כמו שציפית
זה הצעד הנכון בוודאות
נשיקות לכולכם, אנחנו כאן, תחזרי מהר
ג'סיקה

sigis7

New member
כניסה ברגל ימין...../images/Emo57.gif

שיעבור הבלאגן מהר ושתהנו מהמעבר המבורך!

אנגלה3

New member
תודה על הדאגה

ועל התמיכה - זה מאוד עוזר. היה מאוד קשה, יותר קשה ממה שחשבתי, עכשיו נרגע קצת, אבל ממש קצת. לא ראיתי את ההודעה הזו שלך - כנראה מעייפות - וכתבתי הודעה על כך שחזרתי. שוב תודה על התמיכה והדאגה נשיקות וחיבוקים אנג'לה

אנגלה3

New member
../images/Emo6.gifשלום לכולם - ח ז ר ת י

סוף סופ חזרתי לציוויליזציה. הייתי מנותקת יומיים בגלל המעבר, אבל עכשיו סוף סוף התחברנו... המעבר היה מאוד קשה, עשינו את העבודה של המובילים - הייתה טעות לקחת הובלה - מצאנו את עצמנו פועלים שלהם
, אבל מהר מאוד התעשתנו והורדנו מעלינו את הקרציות... הם זרקו (פשוטו כמשמעו) את הארגזים שלנו אחד על שני מבלי לשים לב אם יש דברים שבירים או לא, הם העמיסו קרטונים לגובה וכמעט שברו לי דלת הזזה מראה - בארון חדש בחדר השינה....בקיצור עבר עליי יום מסרטי האימה של פרדי קרוגר...
. נוסף לכל הצרות הלך לי לאיבוד הטלפון הנייד של העבודה - אני לא כ"כ בטוחה שהוא הלך לאיבוד , הוא פשוט "מצא את דרכו" ליעד לא ידוע... אנחנו עדיין על ארגזים - אני לא מצליחה לעשות הרבה בגלל שחר, הוא דורש תשומת לב כשהוא ער - רוב שעות היום, ולא תמיד יש לי עזרה. ועכשיו להודעות משמחות יותר
יצאה לשחר השן השנייה למטה
והוא התהפך היום מהבטן לגב - קיבל אומץ, הוא כבר כמה ימים מנסה - והיום הצליח
(מהגב לבטן הוא מתהפך כבר מזמן, לקח לו קצת זמן להתהפך מהבטן לגב). תאמינו לי, ואתם בטוח מאמינים, עם חדשות שכאלה כל העייפות והג'יפה של העבודה הקשה נשכח ונעלם כלא היה
. זהו, מצטערת שיצא קצת ארוך.... אנג'לה.

sigis7

New member
שונאת כל מה שכרוך במעבר דירה...../images/Emo67.gif

לנו המובילים שברו ספה, מיטה זוגית ולא רוצה להמשיך ולהזכר מה עוד, אבל מה שכייף, זה שאח"כ היה לנו מקום לנשום סופסוף. ובכלל הכי משמח זה לשמוע על שחר!כל הכבוד לו!

למעלה