בהצלחה לביאנה

Justin Angel

New member
בהצלחה לביאנה../images/Emo70.gif

ביאנה שלנו התקבלה לתוכנית ריאליטי בערוץ 3 בכבלים! הפרס הגדול: מכונית. המטרה: להשיג את הפרס הגדול. המנצח הסופי: ביאנה. קישורים מעניינים: 1. הדף ראשי של הסדרת ריאליטי עם הפרק הראשון (וביינתים היחיד). 2. הכרטיס של ביאנה בתוכנית. לוחצים על וידאו ואז על "תכירו את ביאנה". בהצלחה לביאנה

gwizard

New member
עדכון קטן

אתם תדעו את זה רק בפרק הבא, אבל שניים מתוך שבע עפו כבר בפרק הראשון. אתם יודעים למה ? כי לא יודעים לעשות חניה ברוורס
LOL נ.ב. לא, זאת לא ביאנה שעפה

tontie

New member
../images/Emo6.gif

חניה ברוורס זה באמת קשה. לא מאשים אותם. ביאנה! המון בהצלחה! ותתחדשי

TheBlueOne

New member
../images/Emo106.gif - כי היא ../images/Emo47.gif

לאן שולחים SMS?
המון בהצלחה

T i a

New member
בהצלחה מותק, את באמת צריכה אוטו ../images/Emo13.gif

ראיתי שיש הצבעה קטנה של קטע וידאו, אז חברה קדימה לחצו על 10...! נטלי

Justin Angel

New member
להצביע בעכבר זה טוב ויפה

אבל אני וארדן מתדיינים על האם צריך לקלל את כל שאר המשתתפים או לברך את ביאנה
גישה אחת זו "לברך אותה ולתת לכשרון האמיתי והיכולות שלה להראות את עצמם" ווהשנייה היא "הרבה יותר קל לנצח ששאר החבר'ה מדממים". ובאמת תצביעו בעכבר

Saty

New member
תודה תודה!!!

באמת תודה רבה על כל התמיכה והאהבה...תודה מיוחדת לג'אסטין על היוזמה, אבל צר לי לאכזב אתכם (ככה רושמים את זה?? אני רגילה לכתוב באנגלית..) אבל הדיחו אותי מהתוכנית, נקעתי את הרגל ולא הצלחתי לעבור את המשימה השניה...שזה כלל ריצות וקפיצות ושאר ירקות, בקיצור... תהיה באיזשהוא שלב תוכנית מיוחדת להחזרת המודחים...אז אס.אמ.אסים רבותיי!!! זה מה שיחזיר אותי למסלול המיוחל עד למכונית...:) אני אמנם לא יכולה להצביע עבור עצמי אבל אני סומכת על אחוות הפגאנים! כל ה- 30 שיש בארץ!!
אוהבת....

gwizard

New member
איזה באסה !!!

רק תגידי מתי תהיה ההצבעה למה אני לא עוקב אחרי זה וכבר נדאג שיחזירו אותך. *מוציא את הגרזן* נכון, פאגאנים ?

Justin Angel

New member
בשמחה

תגידי לנו מתי ואנחנו כבר נשלח SMSים. אגב, 30 SMSים לתוכנית עם 5 צופים זה מכובד מאוד

למעלה