בהצלחה לדרור כהנוביץ' מחר!!

talctalc

New member
בהצלחה לדרור כהנוביץ' מחר!!

לא..דרור לא משתתף במוקדמות של תחרות הדאון-היל במנרה..דרור עומד מול משהו אתגרי הרבה יותר!!! בהצלחה דרור, ותהנה כמה שניתן

גדול! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אני עכשיו יושב להכין את מערך השיעור הראשון שלי עם כיתת החונכות - הכרות, ציפיות משנת י"ב, לאסוף אישורים לקראת היציאה לשבוע הגדנ"ע. יפה שאתם מחזיקים לי אצבעות. לרגע חשבת שאני רשום בתחרות הדאונהיל או משהו כזה...

רֶשֶף

New member
כהנוביץ'! תתייצב פה רגע ../images/Emo123.gif

תגיד לי, יכול להיות שגם היום רכבת בשמורת נחל אלכסנדר? יכול להיות שזה אותך קלטתי יוצא מהשמורה ליד הגשר התלוי בסביבות 17:45? האם זו בחורה לא מזוהה שרכבה איתך? האם שוב לא שמעת שקוראים לך? ואם זה לא אתה, אז מי זה היה, עם המארין שלא הגיב לקריאה "דרור" (ובצדק, כי הוא לא דרור)?

הכל אמת ../images/Emo9.gif

רכבתי היום בשמורה ליד הגשר, רכבה איתי לאה, שכנתי ושותפתי לרכיבות, אך לא שמעתי איש קורא בשמי. עם המעריצים סליחה.

XCrider

New member
כפי שזה נראה כרגע, מערכת החינוך

באמת נראית כמו מסלול דאון היל...
מאחל לך (ולכולנו) שנצליח לעלות אותה את העליה הקשה בכיוון הנכון!

yoffer

New member
חינוך

גם אני מכין לבן שלי אישורים לשבוע גדנ"ע הלואי שהיה לו מורה שרוכב על אופניים, כיף לתלמידים שלך! בהצלחה!

חמודים ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יש לציין שהיום הראשון השנה עבר בשלום.... לגבי הדאונהיל - אם אנשים איכותיים יכנסו למערכת, למרות התנאים הקשים, נעלה חיש מהר לפסגת ההישגים. אנא שלחו דואר לבוסית האחראית.

aFish

New member
אם התנאים הקשים...

מאפשרים השתלבות נוחה בתחביב כמו אופנים....אולי באמת יהיו רבים שיחדרו לתחום
.

Eyal Hershtik

New member
נו דרור תן קצת רשמים מה....

שיחת פתיחה שהיתה.... אתה כבר הסברת להם שאין מצב
שאתה עונה להם לטלפון בימי שישי בשעות הבוקר גם אם בראשון יש 3 בגרויות, ומבחן פסיכומטרי ? אתה כבר הדרכת אותם מה לעשות במקרה ובו באמצע טיול שנתי באזור מצדה פתאום המחנך נעלם ואז מופיע לפתע על איזה שביל עיזים עם אופניים ככה מרחוק ?
אתה כבר נתת להם את התחושה של לא לעצבן יותר מדי בימי ראשון בבוקר אחרי טיול שאנטי בשבת במסלול של 20 ק"מ שלקח 10 שעות
? אתה הסברת להם כבר למה למורה
- מחנך
- מושא לדוגמא אישית
- ואיש רב תוכן
בישראל אין שערות ברגליים
? אתה כבר הסברת להם ש-5 זה לא רק 2+3 אלא גם מספר הזכיות של לאנס בטור ? בטח שכחת .... אייל

אני מרעיל אותם על אופניים בטיולים

כרכז טיולים של בית הספר הכנסתי את נושא טיולי האופניים בטיולים. בשנה שעברה שכבת י"א שלנו שהיתה בטיול במדבר יהודה ירדו באופניים את הר סדום ונחל פרצים. אני מאמין שזה מחלחל לנוער - יש אצלנו כמה נערים שרוכבים בבית הספר.

timon1

New member
בוא'נה, אני מוריד את הכובע!!!!!

רק דבר אחד לא ברור לי: באיגוד אומרים שזה בלתי אפשרי והנה אתה בא ומוכיח לא רק שזה אפשרי אלא שאפילו נהנים מכך. אולי תנסה לבדוק אפשרות לפתוח קורס רכיבה במסגרת שיעורי הספורט, אני בטוח שניתן למצוא מדריך מוסמך שיסכים להדריך את הקורס ואולי אפילו לזרוק עצם לאיגוד שיקח חלק בהצלחה ויתרום קצת מהמשאבים שעומדים לרשותו. מהתהאומר?

זה אפשרי מבחינת ביטוח חברת הטיולים

הילדים מבוטחים ע"י חברת הטיולים בביטוח תאונות במהלך הטיול. בנוסף יש את הביטוח של בית הספר, כך שכל עוד מדריך אותם מדריך מוסמך והם נשארים בתחום השבילים המסומנים, אין בעיות עם ביטוח. מעבר לכך, זו אחריות המדריך. למשרד החינוך יש דרישות לגבי טיולי אופניים - קסדה, רכב מלווה, אמצעי תיקון בשטח ועוד כמה דברים סבירים.

timon1

New member
ומה עם קורס רכיבה על בסיס קבוע?

זה אפשרי בתיכון דרור?

alonaski

New member
אההה!!!.. ../images/Emo3.gif אני דווקא חושבת

שהרעיון הזה עלול לגרום בדיוק להיפך!!! כי אם יקבלו אופנים שמן הסתם לא מותאמים לגובה שלהם, משומשים, די דפוקים... הם לא יצליחו לשאוב את ההנאה ואם ימצאו את עצמם נאבקים באופנים להתקדמות... זה עלול לצור אצלהם דווקא חוויה שלילית או התרשמות שלילית מהתענוג שברכיבה!! זה מזכיר לי את תקופת ילדותי בצופים ובתיכון שמאוד רצו להחדיר לנו אהבת הארץ והטיולים בה וכל טיול היה בנוי כ"מסע כומתה" שגרם לכולנו לשנוא את הארץ והטיולים בה!!!
וכל פעם שהיה מגיע מועד הטיול השנתי... כולם חיפשו דרך להתחמק!!!
או לפחות.. ניסו להתעודד מזה שבערב/ים יהיה קטעים!!!
= דוגמא לכוונות טובות, ביצוע בינוני, ותוצאות - חרא!

אלונה, הם רכבו 40 דקות ומאוד נהנו

נכון שהאופניים שחברות הטיולים מספקות הם אופני מדבקה ירודים, אבל רוב התלמידים נהנו מאוד והשנה המחזור הנוכחי ביקשו לעשות זאת שוב, כי שמעו על החוויה הטובה משנה שעברה.

alonaski

New member
אחלה! ../images/Emo45.gif

במסגרת קורס חוויה בצבא, ארגנו לנו גם יום אחד מסע אופנים בדרום איפה שהוא (כבר לא זוכרת איפה זה היה) ומאוד נהננו מהחוויה - כחוויה יוצאת דופן! אבל אני זוכרת שהאופנים היו מאוד מצ'וקמקים ולא היה נעים ונוח ממש לרכב עליהם... המזל היה שאורך מסלול הרכיבה היה בדיוק כזה שהסתיים בדיוק מתי שכבר נשבר לנו מהרכיבה הלא נוחה....
אבל בסה"כ - זה בהחלט נשאר בזכרון כחוויה מיוחדת רק לא משהו שקרב אותנו להזדהות עם אהבת הרכיבה!...

למעלה