בהצלחה לכולם בבגרות מחר!! אללה טימטומטיקה!!!
ו ויינר הקטנה New member 29/5/06 #15 אני כמעט בטוחה שאת לא יכולה. אי אפשר לגשת למועד ב' או אם לא נגשת לא'.. אני כמעט בטוחה בזה. שווה לך לבדוק לפני שתעשי את השטות הזו.
אני כמעט בטוחה שאת לא יכולה. אי אפשר לגשת למועד ב' או אם לא נגשת לא'.. אני כמעט בטוחה בזה. שווה לך לבדוק לפני שתעשי את השטות הזו.
S spraizler New member 29/5/06 #18 אני בספק גדול.. אם מה שאת אומרת נכון.. בכל מקרה השם שלה רשום, אם היא לא עושה את המבחן זה עדיין לא אומר שהיא לא רשומה וזה מה שחשוב.
אני בספק גדול.. אם מה שאת אומרת נכון.. בכל מקרה השם שלה רשום, אם היא לא עושה את המבחן זה עדיין לא אומר שהיא לא רשומה וזה מה שחשוב.
מ מיכלצי New member 28/5/06 #11 בהצלחה!!! הייתה לי מתכונת עכשיו היה מעולהה מוחיחי זה מעולם לא התרחש קודם
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 29/5/06 #14 מתמטיקקה.. אהבתי.. אני צוחקות עלייך חנס. את לא אמורה להבין את זה.
ו ויינר הקטנה New member 29/5/06 #16 בהצלחה!../images/Emo24.gif תקחו את הדברים באיזי... תמיד אפשר לשפר עשיתי היום שיפור ציון למגנים במתמטיקה... הלך לי כלכך טוב... מקווה לתוצאות מחר לילה טובבבבבבב
בהצלחה!../images/Emo24.gif תקחו את הדברים באיזי... תמיד אפשר לשפר עשיתי היום שיפור ציון למגנים במתמטיקה... הלך לי כלכך טוב... מקווה לתוצאות מחר לילה טובבבבבבב
י ילדה ושמה סוכר New member 29/5/06 #20 אללה באר טוביה סתם...עזבו אני רק קצת מושפעת מגו'בל.... שיהיה בהצלחה לכולם