בהצלחה לכולם במיני אפטופס מיין איבנט היום! מי מתפקד?
D DaboR zx6R New member 22/3/10 #4 שחקתי כבר שתי טורנרים גדולים היום 24 ו 20 דול הלך לי כל כך רע עפתי מהר בשתיהם חרבן לי תיום
H Harleydude New member 22/3/10 #6 יש לי קצת חששות לגבי לחשוף SN פרנויות סתם ת'כלס... אבל תן לי קצת זמן אולי אני אתרכך
H Harleydude New member 22/3/10 #8 לא קשור אחי, באמת אחי לא משו אישי סתם קצת מוזר לי , אולי טיפה יותר מאוחר
H Harleydude New member 22/3/10 #12 נייס אני כבר איזה שעתיים מסתובב סביב ה20, אבל אני מבסוט, עוד מעט הכפלה
H Harleydude New member 22/3/10 #13 אני מנסה למצוא אותך אבל זה פותח לי רק ת'לובי של הטורניר ולא ת'שולחן שלך :\
H Harleydude New member 22/3/10 #16 עליתי לאיזה 27 אלף צ'יפים ואז קיבלתי אס קינג סוטד, העלאה , 3בט מצידי , השוואה מאוחרת (?!) והניט דחף.. כיסיתי אותו ולקחתי טיים בנק של החיים ובסוף קיפלתי בצדק... קיפול קשה... ואיזה כמה ידיים אחרי זה נפלה עוד קופה קטנה על 88 אבל מה, אני יכול להריח את ההכפלה באוויר
עליתי לאיזה 27 אלף צ'יפים ואז קיבלתי אס קינג סוטד, העלאה , 3בט מצידי , השוואה מאוחרת (?!) והניט דחף.. כיסיתי אותו ולקחתי טיים בנק של החיים ובסוף קיפלתי בצדק... קיפול קשה... ואיזה כמה ידיים אחרי זה נפלה עוד קופה קטנה על 88 אבל מה, אני יכול להריח את ההכפלה באוויר
H Harleydude New member 22/3/10 #19 בעע עשיתי עכשיו מהלך מזעזע ואני רשמית על הקו האדום, ה-כ-פ-ל-ה ד-ח-ו-ףףף...