בהצלחה לכולם בשנה"ל הבאה

בהצלחה לכולם בשנה"ל הבאה../images/Emo63.gif../images/Emo70.gif

אני מצטערת אם לא שרשרתי נכון ואני בכלל לא יודעת כמה תלמידים יש פה אם בכלל וכולם בכלל יתחילו את שנה"ל עוד 4 ימים (אבל יש כאלו שכבר התחילו היום(*אהמ אהמ*)) ולכן,אני מטחלת לכולם ולי,שנה"ל פוריה ומהנה,וציונים טובים
והצלחה בבגרויות לכל מי שיש

shahar615

New member
בהצלחה

אימלה זו השנה האחרונה שלי בלי לדאוג לבגרויות ואני מתחילה תיכון....

Benjamin Turner

New member
../images/Emo6.gif

אהם, שתי שאלות: 1. מה הקטע עם השורה התחתונה בחתימה שלך? ו2. זה לא אמור להיות tonight במקרה?

randomguy

New member
שמעתי את השיר הזה היום ב VH1

וזה ממש הצחיק אותי. זה לא שיר חדש, שמעתי אותו כבר בעבר, אבל פעם ראשונה שחשבתי על העכבר של האוס
נדמה לי שסטיב מקווין היה נהג מירוצים או משהו כזה, וכנראה גם האוס וגם שריל קראו אוהבים אותו. יש בשיר שורות נורא מגניבות ומשום מה חשבתי שהסוף הכי מגניב, בעיקר בהקשר של סטיב מקווין העכבר
בקשר לשגיאת הכתיב, כך זה נכתב במקור שממנו העתקתי את השורה במדוייק: http://www.lyrics007.com/Sheryl%20Crow%20Lyrics/Steve%20Mcqueen%20Lyrics.html יש יותר מדרך אחת לכתוב לילה באנגלית, וזה מזכיר לי את פרק 1X02 ששם האוס כותב על הלוח MIDNIT, שזה בשביל מליגננט, אינפלמאטורי, די-ג'נרטיבי, נאופלאסטי, אינפקציה, טראומה (אני זוכר את זה בע"פ!!!) ואז האוס אומר, אפשר לכתוב גם עם GH, אנחנו צריכים למצוא בשביל מה ה G ו H. ואין לי מושג למה יש בסוף E (את הפרשנית של מילים אנגליות עם E בסופן, אז אולי תפענחי את זה?)

Benjamin Turner

New member
המידנייט בהאוס היה נמוניק, זה לא

נחשב! זה לא שאפשר לכתוב midnight עם G ו-H, זה שאמורים לכתוב midnight עם G ו-H, ולכן בעצם הנמוניק הזה כאילו לוקה בחסר. אני יכולה רק להניח שבמקור ממנו העתקת נפלה שגיאת כתיב.

randomguy

New member
אוקיי אני אתקן את החתימה שלי

למרות שבכל המקורות של הליריקס של השיר הזה המילה מופיעה בצורה השגויה (שריל קרו לא יודעת לכתוב באנגלית?
) וגם קבלי תיקון ל MIDNIT. ה M מייצג מטבלויק כמובן (בעברית מטבולי) ולא מליגננט כמו שכתבתי, שהוא זהה לנאופלאסטיק.

Benjamin Turner

New member
האמת שזה לא בדיוק אותו דבר

נאופלזמה=גידול (שיכול להיות שפיר או ממאיר), ממאירות (malignancy)=גידול סרטני. סליחה על הקטנוניות.

randomguy

New member
../images/Emo45.gif מקבל את התיקון, זה לא אותו דבר

אבל הקבוצה "נאופלאסמה" כוללת לחלוטין את הקבוצה "ממאירות" ולכן מה שכתבתי בהתחלה לא היה היגיוני בכלל

Benjamin Turner

New member
אני חייבת להתוודות שלא ממש התעמקתי

ברשימה שלך בזמנו, אבל אתה צודק לחלוטין. וגם אם נפלה שגיאה אחת, עדיין כל הכבוד שזכרת

Benjamin Turner

New member
אה, ואם תגגל תראה שיש יותר תוצאות

לשורה הזו עם tonight מאשר עם tonite. לא שזה מוכיח משהו, אבל בכל זאת.

למעלה