בהצלחה לכולם

מצב
הנושא נעול.
בהצלחה לכולם

בהצלחה לכולם
אני מבקשת את דעתכם על לחזור לטיפולים עם שני ילדים קטנים. בלי עזרא. חוץ מבעלי כמה שהוא יכול. אני גם עובדת. לדעתכם אפשר?

אורליה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בהצלחה לכולם
אני מבקשת את דעתכם על לחזור לטיפולים עם שני ילדים קטנים. בלי עזרא. חוץ מבעלי כמה שהוא יכול. אני גם עובדת. לדעתכם אפשר?
אורליה ברוכה הבאה

מכירה את המשפט:"אם תרצו אין זו אגדה" אם כל כך רוצים,מצליחים להסתדר, המון בהצלחה וברוכה הבאה

אמאלה2

New member
מצטרפת לכל מה שאמרה ענת

אורליה ברוכה הבאה

מכירה את המשפט:"אם תרצו אין זו אגדה" אם כל כך רוצים,מצליחים להסתדר, המון בהצלחה וברוכה הבאה
מצטרפת לכל מה שאמרה ענת
זה לא קל אבל אבל המחשבה על השגת המטרה מושכת קדימה. שיהיה לכם

העין ה 3

New member
מצטרפת לקודמותי

בהצלחה לכולם
מצטרפת לקודמותי
כולנו כאן עם ילדים, רובם קטנים. כולנו עובדות (אני מניחה), והרצון לילד נוסף מתגבר על כל הקשיים. שיהיה בהצלחה, וכמה שיותר קצר...

זה אפשרי ! כולנו כאן מתמודדות עם זה

בהצלחה לכולם
איך הרצל אמר ? "אם תרצו, אין זו אגדה" אם את רוצה, זה אפשרי, צריך רק להחליט. בהצלחה.

איזה קטע, לא קראתי את תחילת השרשור

איך הרצל אמר ? "אם תרצו, אין זו אגדה" אם את רוצה, זה אפשרי, צריך רק להחליט. בהצלחה.
איזה קטע, לא קראתי את תחילת השרשור
ענת כבר כתבה בדיוק אותו הדבר. זה כנארה מאוד נכון

diana1973

New member
בטח שזה אפשרי

בהצלחה לכולם
בטח שזה אפשרי
אני חזרתי כי רציתי עוד ילדים לאחר התלבטויות ענקיות, בעקר בגלל תגובות הסובבים, מה את צריכה עוד ילדים? מה לא מספיק לך? ועוד כל מני, אפילו פעם כתבתי פה בפורום שאני מפחדת שה' "יעניש" אותי על זה שאני רוצה עוד ילדים, אבל בעזרת תמיכת הפורום והתגובות של הבנות פה החלטתי לגשת לטיפול (לי יש ילד בן-7 ותאומים בני שנתיים). בהצלחה

diana1973

New member
כתבתי הודעה ארוכה ונמחקה לי אז

בהצלחה לכולם
בקצרה, אם את רוצה אז את יכולה, גם אני נורא התלבטתי ובעקר בגלל תגובות הסביבה כמו "למה את צריכה עוד ילדים?" או "לא מספיק לך" וכו'. אם את שלמה עם זה לכי על זה והכל יסתדר ויהיה בסדר בהצלחה

תודה מקסימות

בקצרה, אם את רוצה אז את יכולה, גם אני נורא התלבטתי ובעקר בגלל תגובות הסביבה כמו "למה את צריכה עוד ילדים?" או "לא מספיק לך" וכו'. אם את שלמה עם זה לכי על זה והכל יסתדר ויהיה בסדר בהצלחה
תודה מקסימות
נתתם לי את החשק והכח להתחיל. קבעתי תור לבית חולים תל השומר לעוד כשבועים. שיהיה לכולם כמה שיותר קצר. תודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה