* בהצלחה לכל התותחנים מחר! *
אהליין תותחנים יקרים שלי! אז מחר היום הגדול אה? עוד 12 שעות ומשהו כבר תהיו בבקום ותתנו את הצו שלכם ותוך מספר דקות תיפרדו מאמא בעלייתכם ותנופפו לה לשלום מחלון האוטובוס... אני כל כך מזדהה איתכם,עם ההתרגשות...כולה לפני 4 חודש....אבל 4 חודש
.... אז באמת גברברים שלי!!! שיהיה לכם בהצלחה אדירה! שכל אחד יגיע לאן שהוא רוצה ושהוא מתאים...כלומר...לא כדאי לאחד שהוא מורעל וזה להגיע לאיכון רק בשביל היציאות....כי הוא ממש יתבאס....והשירות שלו לא יהיה מתאים לו.... מי שיגיע לפלוגה א` - שיהנה לו עם הבנות והיציאות...ויתנחם שהוא טיפה פחות קרבי.. מי שיגיע לגדודים - שלא יתבאס ויגיד אני סתם גדודים...כי יש לי חבר מאוד טוב בגדוד...והוא בן אדם אחלה.....סה``כ הם הלוחמים האמיתיים שמגינים על גבול הצפון ומצילים את החי``רניקים... (תכירו את המשפט: חירניק טועה, חירניק מת, תותחן טועה, תותחן מת).....ויהיה באמת בסיידר.....תצאו למסלול מפקדים המהיר ביותר בצ``הל.....תוך 9 חודשים כבר קורס...... באמת שירות מעניין ומתקדם!!! ומי שיגיע למורן -..שיתפוס מעצמו.....
יאללה.....בהצלחה לכולם!!!! מחזיק לכולם אצבעות.... אתם תותחים, אחים!!! אמיר.
אהליין תותחנים יקרים שלי! אז מחר היום הגדול אה? עוד 12 שעות ומשהו כבר תהיו בבקום ותתנו את הצו שלכם ותוך מספר דקות תיפרדו מאמא בעלייתכם ותנופפו לה לשלום מחלון האוטובוס... אני כל כך מזדהה איתכם,עם ההתרגשות...כולה לפני 4 חודש....אבל 4 חודש