בהצלחה לכל מי שמתחיל את הלימודים השבוע אני מאחלת לכם שנה מלאת עניין, סקרנות ויצירתיות...
S sher2004 New member 14/10/13 #1 בהצלחה לכל מי שמתחיל את הלימודים השבוע אני מאחלת לכם שנה מלאת עניין, סקרנות ויצירתיות...
B birka New member 14/10/13 #2 היי.. שאלה בהקשר זה.. התחלתי השנה באת"א.. והמליצו לנו לרכוש את הספר "עבודה סוציאלית בישראל". הוא לא יקר, אבל אני מעדיפה שלא לרכוש סתם.. האם מצאת שהספר הנ"ל עזר לך? תודה! ריקי.
היי.. שאלה בהקשר זה.. התחלתי השנה באת"א.. והמליצו לנו לרכוש את הספר "עבודה סוציאלית בישראל". הוא לא יקר, אבל אני מעדיפה שלא לרכוש סתם.. האם מצאת שהספר הנ"ל עזר לך? תודה! ריקי.
S sher2004 New member 15/10/13 #3 לא רכשתי ולא אמרו לנו במסגרת של איזה קורס המליצו לכם לרכוש את הספר?
B birka New member 15/10/13 #4 שיטות בעבודה סוציאלית.. היא אמרה שהוא חוזר על עצמו במהלך התואר, ומאגד כל מיני דברים.. עשיתי תואר אחד, במדעי הרוח- ומיהרתי לקנות כל מיני דברים, ובסוף הכל מעלה אבק.. לא בא לי שזה יקרה שוב. חבל על הכסף..
שיטות בעבודה סוציאלית.. היא אמרה שהוא חוזר על עצמו במהלך התואר, ומאגד כל מיני דברים.. עשיתי תואר אחד, במדעי הרוח- ומיהרתי לקנות כל מיני דברים, ובסוף הכל מעלה אבק.. לא בא לי שזה יקרה שוב. חבל על הכסף..
S sher2004 New member 15/10/13 #5 יכול להיות שאלו הדרישות של המרצה אבל בגלל שזו המלצה יכול להיות שהקריאה היא לא חובה.