כן,אני יודעת שכמעט אין כחול...
אני מצטערת שאני בקושי כאן,אמרתי שזה יהיה ככה עד סוף החודש הזה,אם עד עכשיו לא היה לי הרבה זמן עכשיו יש לי כמות גדולה של פרויקטים(חלקם הגדול בנוסף לשירות ובחינם,מפתיע...),אני מקווה שיהיו לי כמויות פרויקטים מהנים כאלה גם בעתיד אבל אני מאוד עצובה שזה על חשבונכם,אני מקווה שאתם מבינים ואני מבטיחה לנסות לפצות בהמשך
מה שלומי? אצלי ככה ככה,מצד אחד הרכזת שלי ממש עושה לי בעיות ומורידה לי את הביטחון העצמי,שלא נדבר על הרצון להישאר בשירות לאומי,אבל מנגד יש המון מחמאות והרבה אנרגיות טובות ומעודדות,השבוע קיבלתי גם כמה הצעות כספיות שקשורות לעזרה לילדים,אני בטח אוותר על הכסף או אקח סכום סמלי רק כדי שהמציעים ירגישו מחוייבים(ברור שההורים שלי והחברים הקרובים טוענים שאני חייבת לקחת כסף ולא לעשות הכול רק מהנשמה <יש איומי מכות מצד חברה> ובחינם בעיקר אם מציעים לי,הם אומנם צודקים אבל...)ובכול מקרה מאוד טוב שיש קצת נקודות פיצוי ומרוצים ממני,מדברים עליי כעל נכס והילדים מראים אהבה אדירה בכול הבתי ספר שאני נמצאת בהם... השבוע עזרתי כמה פעמים לילדה מכיתה י' שסובלת מליקויות למידה קשות(מאובחנות.) ללמוד למתכונת ללשון,חלק גדול מהחומר אני בעצמי לא הבנתי/ידעתי או רציתי לזכור,את תחביר הורדנו(אני שונאת את השטויות האלה) ואני מאמינה שבגלל הגישה של 'אני אלמד יחד איתך את החומר שאני אמורה להסביר' הצלחנו לא רע,כמובן שעל ה8 שעות איתה לא לקחתי כסף, וגם בשבועות הקרובים עד הבגרות אני לא אקח,לא ממנה ההצעות הכספיות,מורה אחת בבית ספר שאני נמצאת בו בימים ראשון שני סתם דיברה איתי כנראה התרשמה(או ניצלה הזדמנות) ושאלה אותי בכלליות על עזרה לילדים גדולים יותר בבית אחר שהיא מלמדת בו,עקרונית הסכמתי וזה התפתח... הלחץ הסופשנתי משפיע כמובן גם על עיתוני הביה"ס שאני עורכת(שניים),אבל גם כאן אני מרגישה שיהיה בסדר,הרוב הגדול כבר מוכן ועבדתי כול הסופשבוע ובחג שבועות על סידור כמה שניתן כדי לחסוך זמן שאין לי... אני עדיין בעייתית בשיעורי נהיגה ואני כבר הרבה מעבר למינימום,אני לוקחת את הזמן שלי וגם המורה אמר שהמודעות שלי מדהימה ורק בגללה הוא לא מצמצם לי את כמות השיעורים או מפסיק אותם זמנית עד שאני אעשה תיאוריה כמו שהוא עושה עם תלמידים אחרים(אני אמורה לעשות תיאוריה שני הזה),אני אופטימית לגביי זה,בסוף זה יקרה(בטח כשאני אהיה בת 100 אבל לפחות זה יהיה...). דיברתי מספיק עליי,לא?יש עוד המון מה לשתף אבל זה לא יצא לצערי עכשיו,אני מבטיחה להקדיש יותר זמן אחרי שיוני המטורף יגמר והזמן קצת יתפנה(בתקווה כמובן שלעולם לא יחסרו פרויקטים מאתגרים)... בואו נפתח למיתר
שרשור,זה נשמע ממש רציני מה שיש לה ואני חושבת שמגיע לה שננסה לשמח אותה,אני אשתדל לעזור להגדלתו במעט זמן שיש לי שלא קשור להתחייבויות...