בהצלחה למנהלת החדשה
ס סיגלית 2014 New member מנהל 8/10/14 #4 וואוו, כמה זמן תהיה בארה"ב תגיד, איך היה נראה פעם הפורום? (נראה= כולל אנשים, נושאים, תגובות וכדומה) ואיך היית רוצה שיראה?
וואוו, כמה זמן תהיה בארה"ב תגיד, איך היה נראה פעם הפורום? (נראה= כולל אנשים, נושאים, תגובות וכדומה) ואיך היית רוצה שיראה?
T tch111 New member 8/10/14 #5 אני עוזב את ארה"ב ב 23 לחודש הפורום הזה, מאז שאני פה, לא היה תוסס במיוחד למרות שקודמתך לתפקיד מאוד נחמדה.
אני עוזב את ארה"ב ב 23 לחודש הפורום הזה, מאז שאני פה, לא היה תוסס במיוחד למרות שקודמתך לתפקיד מאוד נחמדה.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 8/10/14 #6 אז נשאל את זה אחרת וסליחה על הכניסה לורידים: מה אתה אוהב כאן?
T tch111 New member 8/10/14 #7 היו פה פעם משתמשים נחמדים מאוד שכתבו גם בפורום אחר שהיה תוסס בצורה לא רגילה והתרסק לרסיסים, גם קודמתך היתה שם וכשהיא קיבלה את הניהול פה ניכנסתי לפה גם כן. נקווה שתפוח רוח חדשה ותוססת פה.
היו פה פעם משתמשים נחמדים מאוד שכתבו גם בפורום אחר שהיה תוסס בצורה לא רגילה והתרסק לרסיסים, גם קודמתך היתה שם וכשהיא קיבלה את הניהול פה ניכנסתי לפה גם כן. נקווה שתפוח רוח חדשה ותוססת פה.
ד ד ר ל י New member 9/10/14 #8 תודה וסיגליתוש נראה לי שאת תביאי את הפורום הזה לשיאים חדשים אל תדאגי.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 11/10/14 #9 פשש.......את מאמינה בי ויקירתי יש לך ציפיות מעל ומעבר. לא נראה לי. אני מנסה... נראה מה יהיה. בכל אופן תודה, דרלינג.
פשש.......את מאמינה בי ויקירתי יש לך ציפיות מעל ומעבר. לא נראה לי. אני מנסה... נראה מה יהיה. בכל אופן תודה, דרלינג.