בהצלחה לנבחני שלב ב'

בהצלחה לנבחני שלב ב'

אהלן, אני יודע שישנם לא מעט חברה שמתרגשים לקראת מבחני שלב ב' בתחרות השדרן של המדינה. חשוב לי שתדעו שחלק גדול מכם ימצא את עצמו בתעשיית התקשורת בישראל, גם אם לא במיידי, אל תקחו קשה מידי את האודישן השני, אל תגיעו לבוחנים בקטע של: "השעה 10, בוקר טוב, באולפן ישראל ישראלי והיום בתכניתי..." ממש לא מומלץ, כנסו ישר לעניינים, לכו ישר על סיפור אישי, ואז תזמינו מאזינים להזדהות איתכם, זה סגנון הרבה יותר cool ואם אני הייתי בין הבוחנים (ואני אהיה, בשלב השלישי) הייתי מעדיף כיוון כזה. תהיו אתם, דברו רגיל, אל תתאמצו להוציא קולות רדיופוניים, זה לא ישמע טוב! 80 מתמודדים יעברו לשלב השלישי מתוך 300 שיבחנו ברביעי וחמישי, אליהם יצטרפו הזוכים בגלגל ההצלה כאן באתר (על פי דרוג הגולשים). אני מאחל לכולכם המון הצלחה, ותזכרו, אם לא ילך הפעם, זה עוד יקרה, העיקר להאמין בעצמכם, ובדרך שבחרתם! אני אקפוץ לבקר אתכם במבחנים ואשמח לעזור בכל מה שאפשר, להתראות בסיבוב השלישי.

תומר185

New member
תעשית התקשורת בישראל

אתה אומר שיש לנו סיכוי להיות גם עורכים / מפיקים / שדרנים בתחנות רדיו אחרות / טלויזיה וכו'? וגם למי שיהיה "רק" בין ה 80? האם אפשר ל"הרוויח" מרדיו? (לא מדבר עליך או על דידי הררי, למשל) תודה, תומר.

תומר185

New member
אגב המבחנים של היום בבוקר

לא ראיתי אותך שמוליק היום בבוקר (וגם לא את איריס קול). רק את אמיר כהן ששאל אותי מאיפה אני בארץ (ראשל"צ) ונראה מותש (כמו חלק גדול מהנבחנים שהשכימו קום) האם זה סימן שהייתי בסדר? חחחח. נדע בעוד יומיים, שלושה. ה"אירוע" היה הפעם מאורגן כמו שצריך (מזגנים בתוך המתנ"ס) ומסודר (הנבחנים הראשונים התחילו להיכנס בערך ב 8.30), עם רשימות שמיות על הדלתות ואווירת כוכב נולד אמיתית... מחכה לתוכנית היום ב 20.00... אולי פעם אקח בה חלק קטנטן (במסגרת הפרוייקט כמובן) ביי בינתיים

painapple

New member
מצאתי קטע יפה לקרוא, אבל לקראת הסוף

תכננתי לדבר אל "המאזינים".. זה נשמע לי מגוחך לחלוטין, וחשבתי לוותר על זה ולהחליף באיזו כתבה. אבל אם אתה אומר.. נלך על זה. שיהיה לכולם בהצלחה

למעלה