בהצלחה לפורום החדש

בהצלחה לפורום החדש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

שלום לקטרין וגולשי הפורום החדש, אני שמחה מאד שפורום זה נפתח, בעקבות בקשות חוזרות שלי, ויופי שיש לנו מקום לשאול ולכתוב בו על קשיי ילדינו ועל אפשרויות הטיפול בהם. שיהיה בהצלחה ואני מקווה ומאמינה כי הפורום יהיה מקום חם לשאלות רבות ולחשיבה מחודשת. עולם התוצאות הוא כאן אצלנו- אך עולם הסיבות נמצא גבוה יותר וכאשר נוכל לקשר ביניהם ולטפל- נוכל להרוויח שבעתיים.

שר19

New member
בהצלחה ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שתהיה התחלה מוצלחת, והמשך עוד יותר

קטרין יקרה, אני בטוחה שתצליחי להעניק מיכולותיך ומידיעותיך בהצלחה מרובה.. רונית ולגרין קלינאית תקשורת

doroniz

New member
ב ה צ ל ח ה

לקטרין בניהול הפורום. לכולנו בשיתוף ובתובנות. דורון.

תודה לכם , הקדמתם אותי כל הכבוד

למשקימי קום. תודה על הברכות. אז רשמית אנו פתוחים לשאלות ותשובות, שיתוף בחויות ועוד. ברוכים הבאים. תודה ענקית לכל מי שלקח חלק מפתיחת פורום זה.

daphna26

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gifלפורום החדש

לקתרין ותלמה - כל הכבוד על היוזמה והנחישות לפתוח עוד אפיק/ערוץ לטפול בילדינו . יישר כח !!!

SHRONBZ

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

לקתרין שיהיה בשעה טובה

טל 0 0 0

New member
מזל טוב לפתיחת הפורום , ליוזמות,

למוציאות / מוציאים לפועל, וכמובן לקטרין העמומדת בראשו. ב ה צ ל ח ה

גאמי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

קטרין. איזה יופי. מזל טוב טוב ובהצלחה בפתיחת הפורום הזה. נשמע מעניין מאוד. גאמי.

פרח13

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום ../images/Emo140.gif

קטרין יקירתי שמחתי מאוד לשמוע על פתיחת הפורום החדש. אין לי ספק שנוכל ללמוד ולתרום לפורום זה. המון המון הצלחה מכל הלב. פרח.

דניאלה12

New member
מזל טוב להקמת הפורום

אני יודעת שלי לפחות הפורום הזה ישלים את התמונה (כפי שאני רואה אותה) בטיפול ברותם

neomyz

New member
קטרין, כל הכבוד! יש וצריך להיות

מקום לפורום כזה. את ההתקדמות הראשונה של הגוזל אני חבה לתחום הזה, כולל את היום בו הוא החל לדבר. לאחר שהתרגשות הפתיחה תחלוף, אני אשתף כאן בסיפור שלנו. המון בהצלחה - אין סיבה שלא תהיה.

למעלה