בהצלחה לפורום אני מניחה שאשתתף פה נעים מאד, אור, אכלנית יתר כפייתית
א אלומת האור New member 27/12/07 #1 בהצלחה לפורום ../images/Emo13.gif אני מניחה שאשתתף פה נעים מאד, אור, אכלנית יתר כפייתית
צ צונו123 New member 27/12/07 #2 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אלומת אור אנו נשמח מאוד אם תמשיכי לבוא !
א אלין של הים27 New member 27/12/07 #4 אלומת אור????????????יא!!! בע"ה מסתבר שבסוף ניפגשנו אה אחותי? מי חולה עליך מי? את יודעת? אף פעם לא סיפרתי לך על ההתמכרות שלי בבלוג טיוי, עד ש"עליתי" על עצמי ואז כבר גיליתי לך. אוהבת אותך את זוכרת אותי בכלל???
אלומת אור????????????יא!!! בע"ה מסתבר שבסוף ניפגשנו אה אחותי? מי חולה עליך מי? את יודעת? אף פעם לא סיפרתי לך על ההתמכרות שלי בבלוג טיוי, עד ש"עליתי" על עצמי ואז כבר גיליתי לך. אוהבת אותך את זוכרת אותי בכלל???
א אלומת האור New member 27/12/07 #5 ברור שאני זוכרת אותך ../images/Emo2.gif את במסנג'ר שלי... אני בוזי!!! ואיך אפשר לשכוח אותך? זוכרת אותך ואת כל הסיפורים והבלוגים והלילות ללא שינה ובזכותך הכרתי את פופיץ ואני - אני סיפרתי לך על ההתמכרות שלי מאז שהכרנו...
ברור שאני זוכרת אותך ../images/Emo2.gif את במסנג'ר שלי... אני בוזי!!! ואיך אפשר לשכוח אותך? זוכרת אותך ואת כל הסיפורים והבלוגים והלילות ללא שינה ובזכותך הכרתי את פופיץ ואני - אני סיפרתי לך על ההתמכרות שלי מאז שהכרנו...
0 0בוחרת בחיים0 New member 28/12/07 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo62.gif"אלומת אור"../images/Emo62.gif ונשמח מאד אם תמשיכי לבוא, כי זקוקים פה להמונמון אלומות אור אוהבים
ברוכה הבאה ../images/Emo62.gif"אלומת אור"../images/Emo62.gif ונשמח מאד אם תמשיכי לבוא, כי זקוקים פה להמונמון אלומות אור אוהבים