בהצלחה לרונה ולשאר הרצות בחצי מרתון המכביה

מור שלז

New member
בהצלחה לרונה ולשאר הרצות בחצי מרתון המכביה

היום בשעה 18:30 כולנו נחזיק לכן אצבעות רונה, מתרגשת איתך ובשבילך על ההשתתפות במכביה (בפעם השנייה!) ועל ריצת הנצחון אחרי כל הפציעות
מחכות לשמוע חוויות

susieada

New member
חנה! איך היה?! ../images/Emo140.gif

חשבתי עליך בשעות הריצה, בחום ובלחות, ושלחתי לך אנרגיה! אנו מחכות לשמוע על החחויה!! תודה מראש! סוזי

omaopa

New member
האמת לאמיתה....

היה זוועה! סבלתי כל רגע ורגע
ואת יודעת מה סוזי? כל כך כל כך ניסיתי להיזכר במילותייך ברגעי הקושי, חיפשתי דגלים בנרות (לא היה משום מה), ניסיתי את כל הטריקים המנטלים שאני מכירה. יוק. שום דבר לא עבד. היה מירוץ חרא וזהו. אבל אני לא מתבעסת. קורה במשפחות הכי טובות וקרה לי לא פעם בעבר. זה לא מה שישבור אותי וזה לא מה שיעצור אותי מלהתאמן ובתקווה גם להשתתף בטבריה (שאם אגיע אליו בחתיכה אחת כמו שאומרים באנגלית, יהיה המרתון השישי שלי). למרות כל הקושי של אתמול, אני כאן משמע אני קיים(ת). תוצאות באות והולכות, יש עונות טובות ועונות גרועות, יש מירוצים נפלאים ומירוצים על הפנים. מה שחשוב לזכור זה את חשיבות ההתמדה וההמשכיות ופשוט לא לוותר! כמו שאני אוהבת לצעוק בעידוד שלי לנשים שאני רואה שהן מתקשות - תראו להם ממה אנחנו עשויות! והתשובה היא אחת - מפלדה! ושאף אחד לא יחשוב אחרת לרגע....

susieada

New member
חנה - את מנצחת! ../images/Emo140.gif

Your נחישות and, as Mor calls it, חוסן מנטלי, got you to the finish line. You didn't give up. You know it's just one race. You can say outloud that it was awful. You can say outloud that mental imagery didn't work. But you also claim for all to hear: I'm not giving up. I know that there are wonderful races, and terrible ones. It doesn't take you off course of your goals. My coach also tells me - "sh.. happens." Some imunim are great. Some I feel I have NO energy at all. Sometimes, it doesn't even depend on how much I've trained, what I've eaten or how much sleep I've had. It's just there... Your ability to see the positive inspite of the disappointment and difficulty is what makes you a winner! Your ability to cheer YOURSELF on when it's hard is what makes you a woman of iron-will! Remember to treat yourself to recovery!! You've still raced, so matter what the results. You put in the effort. Your body needs to recover. It sounds as though your soul has also done so!! Tiveria, here you come! Thanks for sharing and being honest! A hug, Susie

מור שלז

New member
you are my hero

רונה, אני כל כך נהנית לקרוא את מה שאת כותבת. תמיד, ובמיוחד עכשיו. את ספורטאית אמיתית, ויותר מזה אישה מדהימה. גם מתוך האכזבה, מתוך הקושי ומתוך הבאסה (מצטערת שהיה לך זוועה
) את מצליחה למצוא את המילים הנכונות, את הדרך הנכונה, לעודד את עצמך, ובעצם את כולנו. מה שכתבת כאן: תוצאות באות והולכות, יש עונות טובות ועונות גרועות, יש מירוצים נפלאים ומירוצים על הפנים. מה שחשוב לזכור זה את חשיבות ההתמדה וההמשכיות ופשוט לא לוותר! כמו שאני אוהבת לצעוק בעידוד שלי לנשים שאני רואה שהן מתקשות - תראו להם ממה אנחנו עשויות! והתשובה היא אחת - מפלדה! ושאף אחד לא יחשוב אחרת לרגע.... זה משהו שמעכשיו יילך איתי הרבה, מסוג הדברים שצריך לשמור לרגעים קשים. תודה שאת כאן, תודה שאת משתפת, ותודה שאת פשוט... רונה

למעלה