בהצלחה לרם בהופעה היום!!!

L i l o s h

New member
בהצלחה לרם בהופעה היום!!!

וכל מי שנוסע - שיהנה!!! יהיה נהדר . רם, מחכים לסיכום...

mulon1984

New member
באסה+אחלה!

באסה שפספסתי, כמובן. אחלה על כך שהיתה הופעה נהדרת! איך היה ספי?

L i l o s h

New member
כיף לשמוע!

אבל אין על מה להתבאס , יש עוד הופעות! מחכה לסוף החודש לחוף גולן (אולי אגיע לפני גם ללבונטין)...

GunSucker

New member
אנפלאגד לפרצוף.

נסענו לחיפה בידיעה שרוב קהל היעד יהיה בהופעה הראשונה של הבילויים בעיר זה עידן ועידנים ואכן כשהגיע השעה, אחרי ההופעה המצויינת של ספי, חיכה לנו במרתף קומץ שספק אם מנה יותר מעשרה אנשים. אותם אנשים שכן הגיעו עשו לי חשק לעשות להם ולעצמי ערב מיוחד. מכירים את כל ההופעות ה"אינטימיות"? זאת, חברים, היתה הופעה אינטימית. הורדנו את הכלים מהבמה, אתי (איש המרתף) סובב קצת את התאורה והתישבנו כמעט בתוך קהל עם הגיטרות האקוסטיות והסקסופון , בלי מיקרופונים, לא מחוברים (הבאס, כשדפנה נגנה עליו, היה כמובן מחובר למגבר בווליום נמוך) ועם קצת פרפרים בריאים בבטן (פעם ראשונה שלנו של הופעה ללא הגברה כלשהי). היה אדיר בשבילינו, ייחודי ולשם שינוי, ללא מרחק כלשהו ובלי יכולת להסתיר אף כחכוח , פרצוף או מילה שהחלפנו בינינו. היה כיף גדול לשיר ולנגן באופן הכי ישיר לאותו קומץ יקר שהגיע לשם. תודה גדולה להם, לאיתי ולצוות "תווית" שדואג ומקריב כדי שאוכל להגיע לכל מי שרוצה לשמוע.

mulon1984

New member
חחח אדיר

חבל שהגיעו קומץ, אבל נשמע כאילו זאת היתה אחת ההופעות השוות ביותר. אני יכול לרק לקוות שתהיה הופעה של הבילויים גם כשתגיעו ללבונטין 7 (סתם סתם).

L i l o s h

New member
זו בדיוק הסיבה שאני כ"כ אוהבת את ההופעות האלה

ואת רם... איך אפשר שלא להתאהב? יש בזה משהו שפשוט משאיר אותך מוקסם... הדרך בה רם תיאר את ההופעה , גרמה לי להרגיש את הסיטואציה והתעורר בי רצון עז להיות שם! (מה שהוביל אח"כ לתחושה של החמצה כבדה)... אכן,אנפלאגד לפרצוף. אגב,בלי קשר, התחלתי לקחת שיעורי גיטרה...כן,כן ,חברים, הרגשתי שאני פשוט זקוקה לזה.וצדקתי. כיף גדול.

קאטמין

New member
הצטערתי שלא הגעתי להופעה של רם

אבל אין ספק שהופעה של הבילויים היתה מהטובות שראיתי לאחרונה

L i l o s h

New member
מצטערים בשבילך שלא הגעת להופעה

אבל שמחים שהגעת לפורום! מקווה שתבקרי פה לעיתים יותר קרובות
החברים פה מגניבים לגמרי ! (הודות לטיפול התרופתי)

למעלה