הרגע בדקתי בכרטיס האישי שלך ומתוך ה-10 הודעות האחרונות שלך 9 זה הצפות של הפורום ואני בטוח שיש עוד פשוט זה לא מראה יותר... פשוט תשתקי!!! קחי תרופות! ואם את כבר לוקחת תפסיקי!
אני יכולה להגיד הכל כולל הכל אני מקווה שאודי וקס יזכה במדלית זהב מחר, אם זה לא על ההתחלה אם האירני זה אומר משהו. חוץ מיזה אני אוהבת את הספורט מותר לי להגיד פה את זה. זה שאתם ישראלים מפגרים שלא מפרגנים לספורטאי מעולה אז זה בעיה שלכם שמנים, לכו תעשוט ספורט. אני אומר את זה מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פעם עד שזה יתגשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםמותר לי זאת מדינה חופשית והספורט בדם ששלי. מגיעה לאהוד וקס לזכות תפרגנו קצת לא יכאב לכם. ממני טלי יאלה אודי זהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אודי וקס זהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוהבים אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
בתור ההודעה האחרונה שהיא כותבת "בהצלחה" לאודי וקס. כל הודעה נוספת שתרצי לכתוב לאודי וקס, תשרשרי להודעה הזאת. אחרת, הודעות נוספות בנושא תימחקנה מפאת הפרעתן לזרימת הפורום.