בהצלחה מחר לאהוד וקס הג'ודאי

תמיר1991

New member
או שמשעמם לך בחיים,

או שאת מעריצה שרופה שלו. מה שכן, שיתפת אותנו בזה פעם אחת, פעמיים, שלוש, 100 פעם... מ-ס-פ-י-ק!!! תמיר.

chinuk

New member
כנסי

הרגע בדקתי בכרטיס האישי שלך ומתוך ה-10 הודעות האחרונות שלך 9 זה הצפות של הפורום ואני בטוח שיש עוד פשוט זה לא מראה יותר... פשוט תשתקי!!! קחי תרופות! ואם את כבר לוקחת תפסיקי!

The Snow fox

New member
דיי כבר!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo63.gif

שמענו, הפנמנו, כמה עוד אפשר?!?!

chinuk

New member
STFU!!!!!!!!!

יואב- אני מאודדדדדדדדדדדד אשמח אם תמחוק את כל ההודעות של העלוקה הזאת...

chinuk

New member
יופי- עוד משהו שאנחנו מסכימים עליו

איזו התקדמות...

טלי144

New member
הודעה

אני יכולה להגיד הכל כולל הכל אני מקווה שאודי וקס יזכה במדלית זהב מחר, אם זה לא על ההתחלה אם האירני זה אומר משהו. חוץ מיזה אני אוהבת את הספורט מותר לי להגיד פה את זה. זה שאתם ישראלים מפגרים שלא מפרגנים לספורטאי מעולה אז זה בעיה שלכם שמנים, לכו תעשוט ספורט. אני אומר את זה מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פעם עד שזה יתגשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםמותר לי זאת מדינה חופשית והספורט בדם ששלי. מגיעה לאהוד וקס לזכות תפרגנו קצת לא יכאב לכם. ממני טלי יאלה אודי זהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אודי וקס זהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוהבים אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

chinuk

New member
מה הקשר?????????

גם אנחנו מתיםםםםם שהוא יעלה לשלבים הבאים- אבל זה לא אומר שחייבים להתיף את הפורום בכל מיני שטויות!

יוֹאב

New member
בואו פשוט נגדיר את ההודעה הזאת

בתור ההודעה האחרונה שהיא כותבת "בהצלחה" לאודי וקס. כל הודעה נוספת שתרצי לכתוב לאודי וקס, תשרשרי להודעה הזאת. אחרת, הודעות נוספות בנושא תימחקנה מפאת הפרעתן לזרימת הפורום.

למעלה