בהצלחה ענבלירון

בהצלחה ענבלירון ../images/Emo195.gif../images/Emo23.gif

זאת "ההתפעה" שתכננתי ליום שבת, אבל הו וול, יומיים לפני זה יותר טוב. אפילו שקצת הרסת לי כי הודעת על זה כבר בשרשור הקודם. אבל לא משנה. ענבלירון שלנו מתגייסת..והחלטתי לפתוח לה שרשור.. אה.. של חיזוקים
אז קודם כל, שיהיה לך גיוס נעים, והרבה בהצלחה! שיהיה לך אחלה שירות, תורם ודינאמי ומעניין ושהשנתיים האלה יעברו לך בטילללל.. תכירי הרבה אנשים חדשים זה בטוח
את כזאת ילדה מהממת אז אני בטוחה שלא יהיו לך בעיות להשתלב. שתהיה לך טירונות נעימה וגיוס קל. אני לא יודעת מה עוד להגיד חוצמזה שאני מתה עלייך, ואני בטוחה שכל הפורום מאחורייך חושב עלייך ותומך בך, כל יום ראשון את תהיי לי בראש אל דאגה.. תקחי מהחוויה הזאת את המיטב, תלמדי ממנה, תתחזקי ממנה, תהני ממנה ותתגאי במה שאת עושה
ועכשיו אני אפסיק לחזור על עצמי.. אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד.. וכבר מתגעגעת אלייך הרבה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שני

ענבלירווווווווון../images/Emo23.gif

שיהיה לך גיוס קל! את תהיי חסרה פה:( אוהבת וכבר מתגעגעת:]

my reflection

New member
ענבלירון../images/Emo23.gif..

המון המון המון בצלחה אני מקווה שיהיה לך קל... ואני בטוחה שתהיי החיילת הכי מסוקסת שם
.. אז מה אני עוד יכולה לומר?.. בהצלחה למנהלת החדשה^^. ובהצלחה לענבלירון, גיוס קל
!!

adiiiXD

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל , כך הכבוד שהתגייסת , אני שומעת היום הרבה בנות מהתיכון שלא מתלבטות בכלל- השאלה היחידה בעיניהן זה איך להשתמט , אז שוב- כל הכבוד :) וווו.... שתהיה לך חוויה מדהימה, שתפגשי שם אנשים נחמדים וטובים שתשתלבי ביניהם ותגני על הארץ בגאווה ! [נסחפתי עם הקטע הציוני......XD ]

אוו בהצלחה יקירה.

אני בטוחה שיהיה לך מדהים שם.. סך הכל צבא זה פרק חשוב אם לא הכי חשוב בחיים. לומדים דברים חדשים, מתקדמים לתפקידים שיכולים להשפיע לך על העתיד, מכירים אנשים חדשים ולרוב הם אלה דווקא שנשארים איתך כל החיים ועוד אלף ואחד דברים. תהיי גאה במה שאת עושה כי זה דבר מדהים ורק תזכרי לנצל כל רגע בובה.. ולא להשבר מהטירונות כי .. יש אנשים שזה קצת קהש להם. תשארי חזקה ותזכרי שאנחנו תמיד פה לתמוך. כבר מתגעגעת בובה

from yesterday

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

שיהיה לך גיוס קל ונעים.. שתכירי מלא אנשים חדשים, תנצלי כל רגע אומרים שזאת החוויה הכי טובה בחיים... אוהבת

etmiys

New member
../images/Emo140.gifגוד לאק!!../images/Emo140.gif

בהצלחה חמודה!!! אני מקווה שתפגשי מלא אנשים מגניבים, שתהני מהתפקיד ושתעבירי את הזמן בהרבה כיף!!! ותזכרי לקחת הכל בקלות... ושלא תשכחי אותנו...

TheMarsArmy

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif../images/Emo39.gif

אז שיהיה לך גיוס קל! ואני בהחלט מקווה שזו תהיה חוויה נפלאה שתעבור מהר.

inbal287

New member
אתן כאלה מדהימות../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

[רציתי להגיב אישית לכל אחת אבל הזמן דוחק בי
]. תודה רבה על כל מה שכתבתן, אני מעריכה את זה מאוד
. דבר אחד ברור - אין שום סיכוי שאני אשכח אתכם! [וחוצמזה, אני עדיין מנהלת כאן
, אני לא בורחת לשום מקום
]. שני - את מקסימה ומדהימה. תודה על השרשור ועל כל השאר... לגמרי זכיתי כשהכרתי אותך
. אוהבת את כולן המון
.

LoveYourHate

New member
בובה שלי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוח אוח אני בדילאי אני לא יודעת אם יש טעם בכלל שאני ארשום לך אבל למרות השיחה אתמול וההודעה היום אני ארשום לך עוד אני מתה עליך,באמת שיהיה לך את הגיוס הכי מגניב וקל שיש!!! אוח אני כבר מתגעגעת אליך בטירוף!! את יודעת שהפלאפון שלי תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד פתוח לכל מה שאת רוצה לספר לי .. הכל הכל הכל!! אוח נו די אני רושמת את זה עם דמעות בעניים אני אוהבת אותך כ"כ ,המון המון המון המון המון!!!

MCbusted

New member
אוי אני כותבת ככ מאוחר...

אבל בכל זאת אני מקווה שתקראי חח בהצלחה מאמייי שיהיה לך גיוס קל קל קל!! תזכרי שאני תומכת בך מרחוק חח אוהבת, שירן נשיקות!!!

למעלה