בהצלחה רבה!

בהצלחה רבה!

אין לי ספק שזה בהחלט יגדל להיות אחד הפורומים היותר שימושיים מקוריים ופשוט טובים שיש אותם! אני היער האנושי, קפצתי מהדלת ממול של פורום בלוגים יומנים אישיים. יש לי בלוג קבוע שם אני כותב המון, לפעמים אני אפילו כותב משהו בסגנון של מכתב שלא נשלח... אז חשבתי לעצמי לצרף לפה קטע כזה בשביל הסיפתח: עופר, החיוך שלך עשה לי את העולם טיפה יותר מואר. חמש שנים היכרנו, ועוד 500 לא היו מספיקות עם אדם נפלא כמוך. זה נכון מה שאומרים, אלוהים לוקח את הטובים ביותר אליו. זאת לא קלישאה. תמיד עם החיוך המתוק. זוכר כשאמרת לנו שמעולם לא עישנת נרגילה? איך לקחנו אותך לים, פתחנו נרגילה במיוחד בשבילך ואתה השתעלת... :) כולנו צחקנו ואז אתה דחפת אותנו על החול. כולנו שכבנו על החול, צוחקים מאושרים. תהיה חזק שם למעלה אח שלי, יקירי שלי, אהובי שלי... אתה, שהיית חשוב לי יותר מכל אישה. אני אוהב אותך. אני מתגעגע אלייך. ועוד לא עברו 24 שעות. אני אוהב אותך גבר, אני אוהב אותך. והדמעות ממשיכות לזרום. תדע שכל החבר´ה מתארגנים לצייר לך גרפיטי ענקי בעיר ליד הבורקס, ולחתום שם אחד אחד. תבוא לבקר. יום אחד כולנו נצטרף אחד לשני ביחד למעלה, אני מתגעגע. אנחנו עוד ניפגש. שמור על עצמך שם למעלה. תשמור על עצמך. ואני מפחד לגמור לכתוב את המכתב הזה, כי אני יודע שברגע שאני אסיים, הדמעות שלי יפרצו החוצה, ואני ארביץ לקירות, לכרית, ואצרח. אף אחד בבניין שלי, לא ישן הלילה. הסבל... אלוהים הסבל. אני אוהב אותך עופר. תחכה לי, אני מגיע. המכתב הנ"ל לא נשלח. עופר נהרג בפיגוע שהתרחש במסעדת "מצה" בחיפה. היער האנושי

ה מוזה

New member
יער אנושי , מכתב שריגש אותי עד

דמעות . לצערי המציאות בארץ קוטפת לנו מהידיים בצורה הכי מפתיעה אכזרית וכואבת אהובים וחברים .. אנחנו לא תמיד מספיקים באמת להגיד להם כמה אוהבים אותם , ומה הם עבורנו .. המכתב שלך נגע בי לעומק הנשמה . תודה ששיתפת אותנו .

בכיתי איתך..

המוות הזה האכזר שכבר מתדפק על כל דלת.. הכאב שלך כ"כ נגע לליבי. ואתה יודע משהו..? תצרח.. תצרח ותצעק ותבכה תזעק את הכאב הזה לשמיים!! שהשמיים יזדעזעו ואז אולי יהיה סוף לטירוף הזה.

bayshan

New member
כולי צמרמורת,

אני יושב וכל העור שלי ברווז. כל-כך כואב לי עלייך, עליו, על המשפחה, החברים, החוויות שלא ימשיכו. הכאב העצום בלגור פה. תהיה חלש, תהיה חזק, תצרח, תבכה, תצחק. תחיה כל יום כאילו אין מחר.

Y A E LY

New member
מכתב עצוב עד דמעות

בעיקר מכיוון שהכרתי את עופר ושמעתי פה דבקים שהזכירו לי אותו מאוד... עופר היה אחלה בנאדם שנקטף מאיתנו... אני יושבת כאן בוכה ומצומררת כולי....

חזרתי .לא יכולתי שלא,,

חזרתי אל הפורום הזה מאחר והוא עונה על דרישותי(שמאמינה לא רבות הן). קראתי את מכתבך יער אנושי והאתמולים שלי חזרו לפתע.לאותו חיוך אחרון ואותו מפץ נפש שלקח ממני האתמול.לקח מן קרן אור קטנה שהציפה את כולי באותו חום אנושי ונעלם ממני לעולם,או שלא.אולי המחר יפגיש בנינו? למחר יש את הכוח כמו לכעת רק שהוא מחר חדש משהו שלא יהייה בו אותו רגש של האתמול ההוא האחר.בלי אותו חיוך אך אחר בהבנה בהסתכלות ובסופו של דבר בהבנת העכשיו.מי יתן ותחייך לעד,,כל טוב

למעלה