עוגת הסברינה של חנהל'ה ../images/Emo3.gif
עוגת הסברינה של חנהל'ה ********************** את בסיס העוגה על כל שלביו יש להכין 24 שעות לפני ההגשה את הקרם ניתן להכין מספר שעות לפני ההגשה הכמויות הם לתבנית תנור האפייה - 25 מנות הגשה חומרים לבסיס העוגה: 2 גביעי אשל או יוגורט 4 ביצים שלמות (מס' 1) ½ 1 כוסות סוכר ½ 2 כוסות קמח רגיל 4 אבקת אפיה 2 כפות שמן אופן ההכנה 1. לערבל 2 אשל + 4 ביצים + הסוכר 2. להוסיף את שאר החומרים 3. לאפות בחום בינוני-גבוה עד שתזהיב 4. מ י י ד עם הוצאת העוגה מהתנור ליצוק 1 כוס מים מהברז 5. להרתיח בפינג'אן : 1 כוס שרי-ברנדי 1 בקבוקון רום 2 שקיות סוכר וניל ½ כוס מים 6. ליצוק על-העוגה ולקרר 7. ליצוק סירופ מייפל על-פני העוגה 8. לפזר אגוזי פקאן טריים מרוסקים לקישוט ולסיום: 3 שמנת מתוקה + 1 כפית סוכר 1. להקציף 2. לעטר בקצף בחלוקה למנות (או לשטוח על-פני העוגה) 3. לעטר בדובדבנים + פתיתי שוקולד מריר אם תקפידי על הוראות ההכנה לא תתאכזבי