בהצלחה

מ א י.

New member
בהצלחה../images/Emo23.gif

קראתי כמה הודעות הפורום הזה מרגיש לי ממש טוב עושה לי חשק לנשום את החיים
כול הכבוד על היוזמה והאהבה שניתנת פה בהצלחה בהמשך הדרך מיטל

תודה../images/Emo140.gifוברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לבית החם שלנו בפורום
ליאור

shloמי

New member
תתחדשו על הפורום

קראתי ומאוד מעניין בברכת אור ואהבה שלומי

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות
עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה
קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

ron8

New member
תתחדשו - נושא נהדר

אני מקוה ללמוד מהפורום הזה

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לבית החם שלנו בפורום
אתה מוזמן להשתתף,לספר,לשאול את כל שבליבך
ליאור

ron8

New member
שיתוף קטן משלי....

קיימת בי אהדה וזיקה לתחומים אלו ואחרים שעוסקים באנרגיות, ריפוי, מיצוי אישי והתחברות לעצמנו וליקום. התנסיתי כבר בסדנאות בתחומים כגון רייקי, עיסויים ומדיטציות בהיקפים שונים ומגוונים. עדיין לא הפכתי את זה ל"דרך חיים" אף אחד מהאופנים, ועדיין אני בהרגשה שהדבר האמיתי עוד לפניי. מעניין אבל לציין עיסוק אחר שתופס הרבה מהזמן שלי - צילום - והתשוקה העצומה שלי אליו מזכירה לי קצת מושגים שנאמרים פה בהקשר הטנטרי : התחברות, הרגעות, מדיטציה, אפילו נשימה. כשאני עוסק בצילום אני מתחבר למשהו פנימי שיש בי ומרגיש שלם יותר. כיוון שאת הצילום גיליתי פתאום באמצע החיים (לפני כשנתיים, אחרי שלפני כן היה לא יותר מתחביב משני) אני חושב שעדיין יש לי מה ללמוד גם על הזיקה הזו ביני לבין הצילום ומה טיבה מבחינה רגשית. אולי זה היה אוף-טופיק לחלוטין, אולי לא.... מעניין מה דעתכם

Love Is Life

New member
ל-ron8, סיפורך על הצילום מקסים...

ואין כמוהו להמחיש איך אתה מצליח להתחבר לאותו מקום מופלא-לשקט שבתוכך... העיסוק בצילום, עם כל מרכיביו, הוא "מתכון" בטוח למדיטציה-מבלי לקרוא לזה בשם... השקט, הריכוז, ההתמקדות... כל אלו בעצם מנתקים אותך ממחשבות והרהורים על עבר או עתיד-אתה מתמקד ברגע הנוכחי... ורק ממנו אתה יכול להגיע אל עצמך... אתה 'עושה אהבה' עם עצמך ועם העיסוק שלך... נפלא... ואפשר להוסיף לצילום כל-כך הרבה עיסוקים 'מדיטטיביים', שהעוסקים בהם מתחברים לרגעי השקט הפרטיים שלהם, מבלי לתת על כך את הדעת: ציור, פיסול, נגינה, כתיבה, בישול, מלאכת-יד... ועוד, ועוד... ואפילו בנהיגה "משעממת"... אתה שוקע ברגע הנוכחי ומתמסר אליו... תודה על השיתוף.
LIL

מקסים../images/Emo140.gif

ממש ממש לא אוף-טופיק!
כשאתה כולך בצילום האיכות של החוויה האישית ההופכת למדיטציה, כשאתה נכנס פנימה ההנאה שאתה מרגיש בצילום, כשאתה כל כולך בהווה אין עבר אין עתיד, כשהשקט ממלא אותך בפנים, כשהעננים (המחשבות) חולפים והשמיים בפנים מתבהרים... תודה רון
מקסים
ליאור

איזה יופי של פורום ../images/Emo9.gif

נושא חביב עלי רעיון לאירוח ראשון - ההוא תמיר (מה שמו... ) בהצלחה

S h a m i

New member
../images/Emo65.gif בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

המון בהצלחה בהבאת עוד קצת אושר, רוגע ואהבה לעולם. מכל הלב. שמי.

../images/Emo49.gif להולדת הפורום ../images/Emo50.gif

והלואי שהשקט ישלוט בנפשותינו לעולם ולתמיד, ברבורה לבנה, פורום אחים ואחיות 833

למעלה