בהצלחה....
שאלה?

בהצלחה....../images/Emo41.gif שאלה?

האם יש צימרים נגישים לנכים בכסא גלגלים???? אם כן פרטו....בבקשה. בהצלחה ותודה מראש.

drtrip

New member
דניאלה יקרה

בוודאי, יש כ"כ הרבה צימרים המותאמים לנכים. ממליצה לך להיכנס לאתר תפוז טרים או בתפוז אנשים למעלה-נופש ולבדוק. כמעט כל צימר שהייתי היתה לו לפחות יחידה אחת המותאמת לנכים, בהצלחה!!!

תודה מקרב לב.

הייתי כבר בצימר ברמות שמותאם לנכים אבל לא לגמרי....היו כמה בעיות במיוחד במקלחות.... אני אמשיך לבדוק תודה על המענה המהיר.

ה דרומי

New member
אצל נגה במעלה גמלה

וגם קישור מצורף לחפש |צופית| יש אתר בשם נגישות ישראל מומלץ לבדוק שם

תודה ה.דרומי

ראשית תודה רבה על ההתייחסות, אני אבדוק באופן אישי את המקום....בדר"כ גם כשמפרסמים מקום נגיש לצערי הוא לא נגיש עד הסוף...כלומר לא חושבים על פרטים קטנים שבשביל הנכה הם ענקיים. אגב....בדקתי בנגישות ישראל, את כל האתרים המופיעים כ-550 במספר, אפילו לא עשירית מהם מותאמים לנכים. בנוסף אפילו אם תעיין בראשון....מלון שמותאם לפי ההגדרה לנכה בכיסא גלגלים...תגלה בפירוט שאין שירותי נכים, הבריכה לא מותאמת, אין ידית אחיזה וכו וכו....כלומר מותאם אבל לא מותאם....כמה חבל.

ה דרומי

New member
מעלה גמלה מותאם לנכים גם מלון

מרידין ים המלח{לשעבר היאט} מותאמים לנגישות גלגלים בטח יש עוד מקומות אבל שוב לברר אצל נוגה במעלה גמלא

נגה במעלה גמלא

מותאם לגמרי לנכים, כולל המקלחת, כולל בריכה מדהימה ומחוממת עם כל הידיות ואפילו עם כסא מנוף לכניסה לבריכה. היא מטפלת במשותקים בהידרוטרפיה כולל משותקי 4 גפיים. הצימרים עצמם מרווחים, חלקם או כולם עם גלריה למעלה, יש 4 צימרים במתחם עם דשא בינהם, ובנין של בריכת שחיה מקורה. היינו שם ביום כיפור והיה ממש כף.

למעלה