בהצלחה ! ! !

בהצלחה ! ! !

שיהיה מחר בהצלחה לכל מתגייסי מחזור אפריל 08. תנו מעצמכם הכל, תשקיעו, תלמדו ותעשו חייל. בהצלחה.

חמשוש+שבוע

כאילו נתנו לנו לצאת מהבסיס אחה"צ ביום חמישי שבוע שעבר ולחזור ביום ראשון שבוע הבא...

אם אני אשרוד את הטירונות...עוד פחות מ-10

שעות...אמא!!!!!!!

כשמגיעים לקורס לומדים על ב"מ וחשיבותו.

עדיף שלא לספר. על אחת כמה וכמה באתר אינטרנט שכל אוייב יכול לראות את דבריי, אני מעדיף שלא לומר. מתנצל מראש.

ringo rulz

New member
../images/Emo45.gif באמת עדיף שלא

גם כל בקשת מידע מסווג אסורה על פי חוקי הפורום כמו שאפשר לראות בשמאל למעלה בהודעות המנהלתיות

ברור שלא לפרט את הקורס הספציפי אבל זו לא

הגזמה?...הרי מלא אנשים כותבים אני בתרגום, אני במוד"ל...

אם זה היה פנים מול פנים הייתי אומר לך.

אבל באינטרנט זה מאוד מסוכן. יש פרשייה שלמה סביב הסיפור של ה-ב"מ באתרי האינטרנט השונים כמו פייסבוק וכאלה. אנשים נכנסו לכלא לאחרונה בגלל כל מיני עבירות ב"מ כדוגמת פרסום תמונות שמראות אנטנות וכדומה מתוך בסיסי היחידה. כמו-כן, אותם האנשים אפילו כתבו את מספר היחידה שלהם, כאשר התמונה שלהם מפורסמת לכל דורש מבלי למנוע מאיש לקרוא מידע נוסף על אותו אדם --> יעד ראשוני לחטיפה. ממש "מבוקשים" של חזבאללה וחבירנו הערְבים. אני מציע לשמור על סודיות. אלו שכן רושמים את הקורסים שלהם זה לא בסדר. נכון שזה קצת נשמע "שוק" אבל זה מה שצריך לעשות כדי לשמור על הסודיות. אם ניפגש יום אחד בבה"ד (וזה יקרה) נוכל לדבר על הכל.... חחחח ד"א.. איך בטירונות?! באיזו פלוגה את? מי המ"כ וה-מ"מ?

ברור שאסור לפרסם תמונות וזה אבל עצם זה שאני

אגיד בפורום {שהוא ממש לא פייסבוק כי אין לי פה תמונה ושם משפחה וכאלה...} שאני בחיל המודיעין במסלול "..." ומעבר לזה לא אפרט כלום אז איך זה עובר על הביטחון מידע? בלי מספרים וכאלה... שולחת לך מסר לגבי השאר...

כן, מסכים עם חלק מדברייך, אבל...

אנחנו בתור אנשי מודיעין מחוייבים בראש ובראשונה לשמור על דברים כאלה - חכי, עוד יחפרו לכם הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד מאוד מאוד על הזה בקורס, מלא ! חחחח ובצדק!!! שבת שלום.

ringo rulz

New member
וגם זה לא הכי מומלץ.

עדיין חלק מהדברים מוגדרים כמסווגים, ולא רצוי שנחשוף בפורום דברים שראויים להשאר בין דלתיים סגורות, אולי פנייה במסר אישי תעזור אם השואל מאוד מעוניין לדעת, וגם זה לא מומלץ.

למעלה