בהצלחה

edlessme

New member
בהצלחה

בהצלחה לפיזיקה היום. בהצלחה בהיסטוריה מחרתיים. בהצלחה לכימיה בעוד זמן רב. בהצלחה לי'דניקים. בהצלחה לשמיניסטים. בהצלחה באינטרנט/אקסס/השפה המטופשת ההיא למי שעוד לא היה.. בהצלחה לדיסלקטים. בהצלחה לימנים. בהצלחה לשמאלנים. בהצלחה לסתם מי שלא ידע למי להצביע. בהצלחה לאלה שעדיין מתוודחים אם גילמור הוא המלך. בהצלחה לאלה שמגישים אותם על מאה(למרות שתכלס אתם לא צריכים את זה) בהצלחה לאלה שמגישים אותם על 55 (אררההם...סתם לא.. 92!! ישששש) בהצלחה לאלה שיעברו לשלב השלישי בOPiPH בהצלחה לאלה שסתם צריכים. בהצלחה גם לאלה שלא. והכי חשוב.. על תאכלו את השלג הצהוב... (ובהצלחה גם לי לא לצאת כמו מפגר מההודעה הזאת.. רק רציתי לאחל בהצלחה וניסחפתי...)

נימרודל

New member
ההי

לא שיש לי בגרויות, לי יש עוד כמה שנים לזה, אבל בהצלחה לכולם וכן, ההודעה הייתה קצת תמוהה. לא נורא. היה חמוד.

נימרודל

New member
ההי

לא שיש לי בגרויות, לי יש עוד כמה שנים לזה, אבל בהצלחה לכולם וכן, ההודעה הייתה קצת תמוהה. לא נורא. היה חמוד. למרות שממש ממש הייתי רוצה לפגוש את כולכם! הממפפפ!!!

rainbow demon

New member
חחחחח כן כן תודה

אז בגרות בפיזיקה כבר עשיתי.. (מיי גאד מאיפה לי לדעת אם לגורם איכות יש יחידות!?!) בהיסטוריה אני אזדקק להמון בהצלחה, בספרות ובאזרחות אני אסתדר... בהצלחה לכולם!!!P)

למעלה