בהצלחה

תלמידה

New member
בהצלחה

היי כולם! רק רציתי לספר לכם שנתנו לנו להכין עבודה במדעים על מחלה תורשתית כל שהיא ואני בחרתי לעשות על סיסטיק פיברוזיס. אני מודה שלא ידעתי כלום על המחלה חוץ מזה שמדי פעם ראיתי כל מיניי פירסומים בטלוויזיה וברדיו. החלטתי לחפש מידע על כך באינטרנט במקום להיסחב לספרייה. ממש שמחתי כשגיליתי את האתר של האגודה של הסיסטיק פיברוזיס כי יש בו המון מידע. בסך הכל מה שאני רוצה להגיד זה שפשוט נדהמתי, לא ידעתי שהמחלה הזאת כל כך מעיקה ואני מאוד רוצה לאחל לכל מי שקורא את המכתב הזה והוא חולה בסיסטיק פיסרוזיס או שהוא קרוב משפחה של חולה- תהיו חזקים, אני מאחלת לכם שיום אחד ימצאו פתרון למחלה ואף פעם על תתייאשו, למרות הכל. אני לעולם לא אשכח את מה שלמדתי בעקבות העבודה. ליבי איתכם, עדי מרעננה.

לעדי מרעננה

שלום לך אני שמחה מאד שהאתר שלנו סיפק לך חומר טוב לעבודה, וכן תודה לך שהגבת אנא הרשי לי לשמור איתך על קשר (באיזו כיתה את?) יש ברעננה כמה חולים ב CF ומדי פעם אנו זקוקים לעזרה. אני במקור מרעננה בתי החולה ב CF בגרה בתיכון אוסטרובסקי. את יכולה להעביר לי אם את מעונינת יותר פרטים עליך באמצעות דואר אלקטרוני יתכן שכדאי לצרף לעבודה ראיון עם חולה ב - CF כל טוב לך ובהצלחה, דליה אור

למעלה