בהצלחה!!!

Wolf GiRL™

New member
בהצלחה!!!

לכל אלו שעושים, יעשו או עשו בגרות במתמטיקה היום!!!

זו הייתה הבגרות הכי קלה שהייתה לי.

מתוך שלושה תרגילים שלמים לא הצלחתי רק סעיף אחד, שעליו יורדות 11.1 נקודות. מאחר שאני בטוח במאה אחוז שאני צודק (השאלה אם אני צודק בביטחון הזה) אני אקבל 88.9. אבל בגלל שהמגן שלי הוא 60 זה יירד לי ל-74.45, שזה חרא. הבגרות הקודמת תוריד את זה ל-69.725, מה שאומר שאני צריך מאה בבגרות בשנה הבאה בשביל לקבל 84.8625, או בקיצור, 85, שהוא ציון ממוצע ונורמלי
אני? לחוץ? לאאא.

Serf SaN

New member
איזה שאלון עשית?

אני את 005.. ונכון שזה היה קל?! אני פשוט הייתי בשוק! לא הבנתי..זה קל מדי בשביל להיות אמיתי! O: מה שהכי מפחיד..שכל שאר האנשים יצאו כמעט בוכים מהמבחן..כולם אמרו שזה היה יותר קשה מהמתכונות.. (מה שמה זה לא נכון, אגב). >.>

0Pandemonium0

New member
מה אתה רוצה ממני?

אני לא עשיתי את 005 בכלל, אלא את 003. אבל באמת היה קל
דווקא שמעתי ש-005 השנה היה קשה יותר ממועד החורף, שאותו אני עשיתי. אם עשית עכשיו את 005, אני מבין שאתה בכיתה י' בשלוש יחידות?

אבל זה מה שאני אומר...

בבית-הספר שלנו רק שלוש יחידות עושים בגרות בכיתה י', ואני לא יודע איזה שאלון. ארבע וחמש יחידות עושים את שאלון 005 בחורף של י"א, וארבע ושלוש עושים עוד שאלון בקיץ של אותה שנה. אז חשבתי שאתה בכיתה י', שלוש יחידות.

בכל בית ספר זה שונה.

למשל,אצלי בבית הספר,למיטב זכרוני,כולם עשו את הבגרות במתמטיקה בי"ב,בלי שום קשר לכמה יחידות הם.יכול להיות שתלמידי חמש יחידות עשו שלוש יחידות בחורף ושתי יחידות בקיץ,אבל אני לא סגורה על זה.

Serf SaN

New member
יאפ, בדיוק. [:

אני עושה יחידה השנה, שתיים בשנה הבאה ועוד שתיים בי"ב.

Apikachu L

New member
אני עושה מועד ב'.

דפקו את המחזור שלי קשה. גם בשנה שעברה, עם שלון 06 כולם עשו מועד ב', ועכשיו עם 07. חרא של שאלון. חרא של מורה יש לי.

Apikachu L

New member
נו בחיי

ביום שבו הייתה בגרות בביוכימיה(וגם בכימיה), אף אחד לא התייחס. מתמטיקה זו פרה קדושה? אז אני אספר על הבגרות בביוכימיה. קל!!! בולשיט גמור. מבחן ELISA נתנו...כל מי שלומד ביוטכנולוגיה זה קל לו...

למעלה