בהצלחה

• פותח הנושא ygeva
  • פורסם בתאריך

ygeva

New member
בהצלחה

שחקנים ותלבושות זאת לא הבעיה. אבל מסך CGI ומישהו עם הרבה זמן פנוי לעשות את כל הגרפיקה הממחושבת של נושא אחר.

goldy

New member
בפעם הבאה לחץ על "הוספת תגובה"../images/Emo70.gif

שבתחתית ההודעה. לא חייבים משהו רציני; כתבתי על משהו פשוט, שלכל הפחות ידגים את הרעיון ואיתו נלך לבית הפקה מקצועי.

ygeva

New member
ננסה שוב...

אף בית הפקה בארץ לא יסכים להפיק משהו כזה. הסיבה העיקרית לכך שהקהל בארץ מורגל לשניים-שלושה ז'אנרים של סרטים ישראלים, ומד"ב הוא לא אחד מהם. הדבר הטוב ביותר שניתן לעשות זה בעצם לחקות את קבוצות החובבים שמפיקות כבר כיום פרקי חובבים, חלקם באיכות טובה יותר, חלקם פחות. הפרקים האלו מופקים בצורה מקצועית למדי, ועניין התפאורה משחק תפקיד מרכזי. אם מישהו בארץ יהיה מוכן להרים את הכפפה אני בטוח שהוא עוד יימצא עוד כמה חובבים שמעוניינים להשתתף. בהשראת המחזמר של באפי והפקת המקור של קהילת טולקין הישראלית אני די משוכנע שהפקה מקורית למסע בין כוכבים היא אפשרית - עשו זאת כבר בעבר על הבמה וברחבת הסינימטק במהלך אייקון, אין שום סיבה למה לא יהיה ניתן לבצע זאת שנית. הסוגיה העומדת פה (שוב) על הפרק הוא האפקטים הויזואלים, שללא מסך CGI או חומרה וציוד מתאימים לעריכת קטעי וידאו יהיה קשה מאוד לבצע. בשורה התחתונה, זה רעיון אדיר, אבל הוא מתאים כרגע יותר לבמה בצורת הצגת חובבים כחלק מכנס כלשהו יותר מאשר פרקים שלמים בסיגנון טלויזיוני.

goldy

New member
"הקהל מורגל"? ../images/Emo41.gif

אתה מדבר על המידרוג הכללי. המטרה שלי היא לא כל צופי הקולנוע בארץ אלא קהל היעד, גם אם יעמוד רק על כמה אלפים. חוץ מזה: אם אין יריות ו\או שיגור אז אני לא רואה צורך באפקטים. שמישהוא יזרוק רעיון אני אעזור לפתח. תחליטו כמה זמן הוא יימשך, האם פרק או סרט.

ygeva

New member
שוב פעם...

אף חברת הפקות בארץ במצב הנוכחי לא תתמוך ברעיון שלך. אם את מוותרת מראש על אפקטים ורוצה להתמקד בסיפור-דמות אזי אפשר להעלות הכל על הבמה. כל מה שצריך זה חובבים מוכשרים, כמה חליפות של מסע בין כוכבים ומעצב עם כשרון לטובת התפאורה הבסיסית. :)

גם שוטים חיצוניים של הספינה הם

אפקטים, ובלתי אפשרי, פשוט בלתי אפשרי ליצור פרק של סטאר טרק בלעדיהם.

למעלה