|בהצתפסיקו להספיד את האמונים החדשים שמופיעים!

|בהצתפסיקו להספיד את האמונים החדשים שמופיעים!

חבר'ה וואלה אני יודע שנינט לא נשמע הכי מתאים לשיר את מאיר אבל לכל אחד יש את הזכות לבוא ולתת את ההופעה שלו להנצחת מאיר ולתת לו תכבוד שמגיע לו... אני חושב שדווקא נינט זה מצויין למאיר וגם קרן פלס ואריק ברמן... הם אולי לא הכירוהו אישית אבל הם בהחלט יכולים לתת לו כבוד בהופעה מכובדת כמו ששי גבסו נתן אשתקד...

yossnet1

New member
לכל אחד יש זכות???

גם לי? או שצריך לעבור קודם בכוכב נולד או שהעורך של גלגלצ יחליט שאני מספיק מגניב. החבר'ה האלה מופיעים רק בגלל יחסי ציבור שלהם ושל המופע. בעיניי זה לא מכובד ולא מתאים. עם השנים האירוע הזה מידלדל מאומנים רציניים והופך לפסטיבל. מאיר אריאל היה פיסת תרבות שלא נגועה בנינטיזם הבלתי נסבל הזה וגם זה הולך ונעלם.

תשמע...

זה נכון מה שאתה אומר על מאיר אבל חיייבים להבין שאומנים כמו נינט ואריק ברמן שי גבסו וכו' הם אומנים שאהבו את מאיר ומצדיעים לו וכן זכותם המלאה להופיע ווואללה למה יש אתה מספיד את חלק מהאומנים שיופיעו?! למה שי גבסו אשתקד היה גרוע!? לא!! הוא נתן אולי תהופעה הכי מכובדת ואני אומר לך שגם נינט יכולה לתת מופע יפה אני אישית הייתי גם בעד להביא תא סינרגיה והראל סקעת שגם יופיעו שם כי הם גם אהבו את מאיר ואני חושב שהם יכולים לתת אחלה ביצוע לשירים שלו... בכלל מה שאתה אומר לגבי פסטיבל זה נכון כי זה כבר נהיה משהו כזה אבל זה עדין ערב מרגש כל שנה שבו אומנים מצדיעים מחדש למוזיקה של מאיר ואני חושב שזאת מסורת נהדרת ולא צריך להסתכל על זה ככה...

ברמן אוהב את מאיר אריאל

הוא שוביניסט הוא כותב חביב ומדבר בשיריו, הוא טרובדור וקל לי לראות השפעה מאירית עליו. נינט אוהבת אותו?! זה שהיא רצתה לשיר את שלל שרב בגמר של כוכב נולד לא אומר שהיא יודעת מיהו מאיר, היא לא מכירה אותו ולא מעריכה את היצירה שלו, כל מה שהיא מייצגת הוא ההפך המוחלט ממה שייצג מאיר, הפשטות הצניעות הבעת העמדה בשיריו, לעומת חביבת הקהל, ומוערצת בנות ה-14. שי גבסו והראל סקעת הם בדיוק אותו הדבר, זה שהם גם יוצרים לא אומר דבר, אני באמת לא חושב שאכפת להם ממאיר או שהם שמעו אותו, במקום להביא את חבריו, את מכריו ואת אנשי הברנז'ה של המוזיקה הישראלית, הישנה והטובה מנסים לחדש את מאיר ולעבדו להמונים, ומאיר לא היה בחור של ההמונים הוא היה בחור של המעטים שהיה מורעלים מספיק כדי להתחבר ולהתאהב במוזיקה שהוא עשה, העובדה שקוטנר מעבד את מאיר גורמת לאיבוד מהערך של היצירה שלו, לפחות לדעתי. אם הוא תרגם "למות זה לא הסוף" ודיברו על כמה שזה נכון כי כל יום מחדשים אותו באמצעות השירים הספרים הברכות וההספדים שלו, אז ששיר שלו עובר גרסת כיסוי של ראפ או ש"כוכב נולדים" שרים את שיריו, אז אני חושב שנגמר המסורת המאירית...

ממש לא לעניין מה שאתה חושב...

זה שברמן לא שר כמו מאיר לא אומר שהוא מעריך אותו ואת המוזיקה שלו... בכלל דיי לקשר את נינט לכוכב נולד היא זמרת מצויינת ויש לה עתיד גדול במוזיקה והיא כן מעריכה את מאיר היא לא סתם באה לשיר במופע הזה לזכרו... וזה דווקא יפה שמביאים לדעתי זמרים מהמוזיקה הישנה והטובה של ישראל וזמרים מהמוזיקה החדשה כי זה יוצר משהו מאוד מיוחד בערב הזה זה מראה שגם זמרים חדשים אוהבים את מאיר ושרים אותו ולא הם לא באים רק ליחסי ציבור!! בניגוד למה שחלק חושבים....יש לזמרים אלה מספיק הזדמנויות ליחסי ציבור תאמינו לי!.. ומאיר אכן היה אומן של המועטים אבל מאז מותו והמאמץ של תרצה והמשפחה לשמר את המוזיקה שלו נהיו לו עוד מעריצים שכלל לא הכירו אותו כשהיה בחיים והיום אוהבים אותו כמו חלק מהזמרים שמופיעים בהופעות לזכרו.... אני חושב שמספיק להספיד אומנים חדשים שבאים כי יש להם הרבה מה לתרום לשימור יצירתו של מאיר אריאל! ולא לא למטרת יחסי ציבור אלא מתוך כבוד לזמר שאותו הם מנציחים!

משמרותי

New member
../images/Emo91.gifחברים וקרובים יקרים הבה ונירגע נא

סבור אני,שמאיר סולד היה מויכוח שכזה,ובכלל מכל הרעש וההמולה הזאת סביבו.ועל כן הבה לא נישפוט כעת מי מתאים ומי לא מתאים...בודאי לא לפני ששמענו וראינו את המבצעים.הבה נתכנס על הדשא,נשים בצד את הכל,ננקה את הראש משטויות היומיום הרגילות,ניפתח כמו שמאיר בודאי היה רוצה,ונעביר ערב קסום אחד בסבבה ואהבה ליצירתו. הרי זה מה שמחבר את כולנו,האהבה למאיר. "מודה אני על כל החסד והאמתוהטובה והרעה והטובה... ...ועם כל העולם והאדם אשר בראת"

ככה זה כשכל אחד רוצה את מאיר לעצמו....

טבעי כל "הוויכוח" המתרחש המתגבש על דפי הנייר הדיגטליים שהפורום מציע לנו... הרי כולנו - המהווים איזשהו גרעין קשה - קר וקשה אלק... - ואנחנו שאהבה שלנו למאיר היא מעבר לשיר כזה או אחר זאת אהבה גדולה - למורה דרך, לרבי גדול - אהבה גדולה מדי.... לכן יש בנו את החשש הזה להפוך את מאיר לנחלת כולם... לנחלת כוכב נולד וזמרי אינסטנט.. אבל חברים זו המציאות וכדי לנו לתפוס ממנה את הדברים החיובים ולקוות שהביצועים אכן יהיו מרגשים ואיכותיים...... מקסימום אם בסופו של הערב מישהו יעלב או איך לומר יתאכזב אפשר לקפוץ לטרמינל יש שם בואינג שמחליק עוצר ומהבהב....

משמרותי

New member
יפה כתבת ניר

וארשה לעצמי להוסיף,שלדעתי ,רואים לעצמם האומנים הצעירים שזה כבוד גדול בשבילם לבצע את מאיר דווקא בכור מחצבתו.משמעות הדבר שמאיר הופך להיות עם הזמן לנכס צאן ברזל בתרבות הארץ,וגדולתו זוכה להכרה בכלל הציבור. ברימון הוא מזמן שווה ערך לאהוד מנור.אל תשכחו שלפני שנה נקראה שם כיתה על השמו,והחבר'ס הם בוגרי רימון ברובם,אז תעשו אחד+אחד...

כן זה נכון

לכל אחד מגיע לשיר את מאיר ולהנציח אותו לדעתי גם בדרכו שלו כמו שקורה בשנים האחרונות.... זה כבוד גדול למוסיקה הזאת...

למעלה