בהקשר לנסיונות התחמון של בזק

dov98

New member
בהקשר לנסיונות התחמון של בזק

ח"כ איתן כותב הבוקר שלום דב אני מודה לך על ההפניה גם אני מרגיש שהאינטרנט המהיר שהובטח בכבלים אינו מהיר לצערי הבעייה אינה פשוטה משום שמשרד התקשורת נותן גבוי מסויים לטענת בזק והכבלים גם יחד כי הטכנולוגייה בראשית דרכה גם בארצות הברית ולכן הם אינם מוכנים בשלב זה להענות לבקשתי להגדיר מה זה אינטרנט מהיר על פי המינימום המובטח ולא על פי המהירות המירבית שרוב הזמן היא רק תאורטית ... בכל מקרה אני מתכוון להמשיך וללחוץ על משרד התקשורת שבו אני רואה את הכתובת המרכזית . בזק "מחזרים" אחרי בעניין חבילות הגלישה ובמיוחד חפשי חפשי שהם רוצים לבטל . אני מרגיש שהכוח שלי נובע מהעובדה שאנשים כמוך מסייעים ונותנים גבוי צריך להתכונן למאבק קשה כי בזק נחושים ומחפשים כל דרך לבטל את החבילה של חפשי חפשי או להמיתה בדרך של העלטאת מחיר דרסטית . ברצוני גם להעלות לדיון את השימוש בטלפוניה על רשת האינטרנט . נדמה לי כי במקום לסייע לבזק ו.או לחברת התקשורת הבינל"א לרדוף אחר גורמים שמוזילים את המחיר צריך דווקא לעודד אותם אבל זהו סיפור אחר .. כמו כן אני מנהל מול משרד התקשורת גם מאבק לשחרור תדרים לטובת הבלוטוס נפגשתי עם הגורמים במשרד ואף שוחחתי עם השר ... וגם זה סיפור אחר ... להתראות מיכאל איתן

למעלה