בהקשר לשאלה של מיטללל-

בהקשר לשאלה של מיטללל-

אני לא יודע אם יש לכם חברים נשואים או במערכת יחסים זמן ממושך, לי יש גם כאלה וגם כאלה- למה תמיד הם מנסים לשדך איזה חברה שלהם? זאת מין רמיזה שכזאת? "אתה לא יכול לאתר בחורה ולהישאר איתה, תן לנו לסדר לך את החיים". וזו תמיד הבחורה שתציע, "יש לי חברה מה זה מתוקה, רוצה שאני אכיר לך אותה?" "אמממ... לא, אני לא יודע מי זאת, אני לא הולך לפגוש אותה לבד" ואז זה מגיע: "אז אני וXXX נצא איתכם" וחייבים להסכים, בכל זאת- חברים טובים... מה עושים במצבים כאלה? ולמה הם מגיעים???

סימן שחברים שלך לא מכירים אותך

מספיק טוב בכדי לדעת שאת/ה לא בנויים לשידוכים האלה/לקשר בכלל/לדאבל דייטים! מזלי שחבריי מכירים אותי טוב מאוד, שה"גבר" היחיד שיוכלו להציע לי כרגע הוא אחד מקטגורית ה-500 סמ"ק! ושמו הוא לא אלא צירוף אותיות כזה או אחר באנגלית!

לא יודע

אבל אני פוזל כרגע ל- 600 חביב
אבל אני מתוודה- אפילו אני חשבתי על TDM 900.

s h i r k u s h

New member
מבקשים שלא ישדכו...

פשוט תבקש מהם שלא ישדכו לך בחורות ושאתה יכול להסתדר לבדך- אתה ילד גדול כבר. אני לא חושבת שזאת רמיזה של אתה לא יכול למצוא בחורות לבד אלא פשוט מתוך דאגה ורוצים לראות אותך מאושר יותר.

יותר מאושר ממה שאני?../images/Emo12.gif

זה קשה, רוב החברים שלי אומרים שאני מהיחידים שלא צריכים לעשן כדי להיות מסטול, כשחברים שלי מעשנים- אני עדיין יכול לדבר יותר ב"היי" מהם... אין מצב שיורד לי החיוך מהפנים, אלה אם כן זו שיחת עסקים/שיחה רצינית.

pain is MY love

New member
משום מה אצלי זה ככה

אני תמיד רוצה לסדר את החברות שלי! אני יודעת שהן יכולות להסתדר טוב מאוד לבד אבל אני תמיד רוצה לנסות!!! זאת מחלה אצלי. אני מודה. אולי אני פשוט רוצה לקבל את הקרדיט על מערכת יחסים מוצלחת (בתקווה ותצמח כזאת) אבל פשוט אין מאושרת ממני אם אני רואה זוג חברים שלי שאני יודעת שלי יש חלק באושר שלהם.... ככה שאני יוצאת די אגואיסטית אבל שני הצדדים לרוב מרוצים....

מה שעושים או לא עושים...

תראה, אני בטוחה שלחברים שלך יש כוונות טובות.. יש מלא סיבות למה זה קורה..בין היתר כי כשאתה יוצא לבד, ויש יחסית הרב זוגות, אז קצת לא נעים להם בפנייך {ולא משנה כמה חברים טובים אתם}, אולי כי פשוט אוהבים אותך כל כך ויודעים שיחד עם מישהי יהיה לך הרבה יותר טוב {ולא מהקטע שהם חושבים שרע לך לבד, אבל אתה יודע, יחד תמיד טוב יותר מלבד}...ויש עוד מלא מלא סיבות.. מה שאתה יכול לעשות במידה ואין לך רצון לשתף עימם פעולה, זה פשוטו כמשמעו לסרב בנימוס... אני, כנראה דומה לחברים שלך...בל זה כי אני מכירה את חברות שלי טוב מדיי, ויודעת שהן זקוקות לזוגיות..יש לי חברה שעזרת לה להגיע לקשר בו היא חפצה ולא העזה {ולא התכוונה כם להעז} וכיום הם הרבה שנים יחד...

למעלה