בהריון כעת

ahersko

New member
בהריון כעת

שלום לכולם, אני בהריון שני בשבוע 26. יש לי נטיה להשמנה וכל חיי אני עם שמירה ויד על הדופק - כולל תקופות טובות יותר ופחות. בהריוני הראשון פרקתי כל עול ועליתי כמעט 30 ק"ג (כן, זה אפשרי)... החלטתי שכעת אעשה את זה אחרת וירדתי יפה בשומרי משקל עד הכניסה להריון. במהלך החמישי התחלתי לעלות מדי, ובשבוע שעבר נפלתי ושברתי הכתף. כעת אני בחופשת מחלה עד תחילת חודש שמיני. בשבוע זה הייתי ברמות כאב ומתח אדירות וכמובן פניתי לאוכל לפורקן הלחץ. עכשיו - בנוסף לכל הפחדים הברורים אני עסוקה בלדאוג שאני אשמין בטירוף בתקופה שאני בבית. האם יש דרך בטוחה לחזור למסלול ואף לרדת בהריון - לפני העליה הגדולה של הסוף?? האם נגזר עלי לניות בטטה כל הריון במקום לעבור כמו שתכננתי יותר בקלילות? אין לכן מושג כמה אודה לתגובותיכן - מיכל

אתי אתי

New member
שיעבור בקלות ../images/Emo65.gif

יש דרכים אחרות...לרדת במשקל לא מומלץ, אבל לעלות אפשר למתן. תשארי בקשר ונשתדל לעזור, והחלמה מהירה

חן123

New member
אני מאוד יכולה להבין אותך

כמשהיא שהעלתה 24 ק"ג בהריון שלה, החששות שלך נורא מובנים. מצד שני מה שהכי חשוב כרגע הוא העובר ובגללו אסור לרדת עכשיו. מה שכן צריך להקפיד לא להשמין (כלומר לעלות במידה). הדרך היא כמובן אכילה שפויה, ואת העודפים, אם יהין כאלה להוריד אחרי הלידה בהצלחה ותרגישי טוב חן

מעיןבר

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

פרט למה שאמרו חברותי המלומדות אני רוצה להוסיף: אמנם ברור לי ששברת כתף, אך אולי יש פעילות גופנית (נניח של פלג הגוף התחתון) שביכולתך לעשות (למשל - אופני כושר מול הטלוויזיה
). המנעי מהכנסת אוייבים הביתה. אני מבינה שיש ילד בבית, עדיין, לטעמי (גם מטעמי חינוך לתזונה נכונה) המנעי מממתקים וחטיפים בבית, הקפידי שיהיה אוכל מבושל או נשנושים כגון יוגורטים דלי שומן, פירות וירקות וכו'. שיהיה בהצלחה

שיפסלה

New member
אוי, זה נשמע מאוד קשה

להיות בבית. קרוב למקור פריקת התיסכולים... ממליצה לך להחזיק בקבוק מלא מים לידך ובכל פעם שבא לך ללכת למטבח קודם כל לשתות כוס מלא מים. אם זה לא מונע את האכילה, לפחות זה אמור להפחית את הבולמוס

למעלה