בהריון שלישייה רציתי להתייעץ אתכם
בעז"ה אמורה ללדת בשבוע 34 נקווה שנגיע לשם בעז"ה כלומר שהשלישייה שלי יהיו פגים.
יש לי בן בכור בן שנתיים וחצי שאותו הנקתי עד גיל שבעה חודשים הנקה מלאה וברוך השם הלך לי טוב עם ההנקה והיה לי הרבה חבל וגם הוא היה אוכל כל שלוש שעות.
עכשו מעוניינת מאוד להניק עם לא את כולם אז לפחות שתיים הנקה מלאה.
הבנתי שבגלל שהם פגים אז צריך לשאוב להם בהתחלה ולתת להם את החלב בזונדה.
יש לי משאבה הנקת ידנית של מדלה שהייתי מאוד מרוצה ממנה אני יודעת שהצטרך משאבה טובה יותר כלומר חשמלית.
השאלה איזו משאבה לקנות? האם לקנות מעכשו כדי שיהיה לי בבית חולים ? או להשאיל מעכשו משאבה?
איזה משאבות יש בבית חולים אני זוכרת שהחלקים שם לא היו כל כך סטרלים אז צריך לקנות חלקים איפה ומאיפה אני יודעת איזה משאבה יש להם בבית חולים פשוט רוצה להגיע מוכנה. אני ילד בעז"ה בבית חולים וולפסון.
והאם כדי להפגש עם יועצת הנקה מוסכמת?
האם יש לכם המלצות ליועצת הנקה מוסמכת שמתמחה בפגים ותאומים אומ שלישיות.
תודה רבה למי שהגיע עד כן.
בעז"ה אמורה ללדת בשבוע 34 נקווה שנגיע לשם בעז"ה כלומר שהשלישייה שלי יהיו פגים.
יש לי בן בכור בן שנתיים וחצי שאותו הנקתי עד גיל שבעה חודשים הנקה מלאה וברוך השם הלך לי טוב עם ההנקה והיה לי הרבה חבל וגם הוא היה אוכל כל שלוש שעות.
עכשו מעוניינת מאוד להניק עם לא את כולם אז לפחות שתיים הנקה מלאה.
הבנתי שבגלל שהם פגים אז צריך לשאוב להם בהתחלה ולתת להם את החלב בזונדה.
יש לי משאבה הנקת ידנית של מדלה שהייתי מאוד מרוצה ממנה אני יודעת שהצטרך משאבה טובה יותר כלומר חשמלית.
השאלה איזו משאבה לקנות? האם לקנות מעכשו כדי שיהיה לי בבית חולים ? או להשאיל מעכשו משאבה?
איזה משאבות יש בבית חולים אני זוכרת שהחלקים שם לא היו כל כך סטרלים אז צריך לקנות חלקים איפה ומאיפה אני יודעת איזה משאבה יש להם בבית חולים פשוט רוצה להגיע מוכנה. אני ילד בעז"ה בבית חולים וולפסון.
והאם כדי להפגש עם יועצת הנקה מוסכמת?
האם יש לכם המלצות ליועצת הנקה מוסמכת שמתמחה בפגים ותאומים אומ שלישיות.
תודה רבה למי שהגיע עד כן.