בהשראת אביב.. קיים

Forever NemeSh

New member
בהשראת אביב.. קיים../images/Emo35.gif

סתם לאחרונה התחלתי לחשוב, הרבה מהאנשים בפורום שלנו התחדשו והשתנו, וחלק נשארו.. סתם תהייה ועניין, האם קיבלתם השראה מאביב בסגנון המוסיקה שאתם מאזינים לו.. החיבור למוזיקה של אביב מביאה המון פעמים את המאזינים לו להיכרות עם אמנים רבים וטובים, גדולים ומוכרים, וגם פחות.. מעניין לדעת אם הגעתם דרך האהבה למוסיקה של אביב לאהבה לאמנים אחרים נוספים.. ישראלים או לועזיים כאחד כמובן.. יאללה קדימה לספר ולשתף.. זה יכול להיות ממש מעניין.

TairAtias

New member
אממ כן

תמיד שמעתי את פינק פלויד אבל ממש ממש בקטנה בזכותו אני שומע אותם באופן יותר אינטנסיבי וזהו אני חושב אולי גם טיפה שלום חנוך אבל יכול להיות גם בגלל שהוא דוד של חברה של אח שלי

Hosh17

New member
בוי ג'ורג'

בגדול כשהיתי קטנה היתי רואה הרבה אמ טי וי, בתקופה שהיו חורשים על דו יו רילי ואנט טו הרט מי.. של בוי ג'ורג' ותמיד היו שירים מסוימים שסימלו בשבילי תקופות.. וזה אחד השירים אז שמעתי את השיר במקרה באמ טי וי שוב לפני כמה חודשים (והתרגשתי טילים חחח), וממש כמה ימים אחר כך קראתי שאביב אהב אותו בצעירותו.. אז אמרתי שוואלה ננסה לשמוע .. ואהבתי כמובן. וזהו אני חושבת..

עדן גפן

New member
האמת שלא כ"כ..../images/Emo190.gif|פיס|

אבל נגיד אני זוכרת ששנה שעברה ממש ממש אהבתי את how deep is your love של הביג'יז ואז כמה ימים אחרי הוא אמר שזה השיר האהוב עליו אצל יאיר לפיד:p ונגיד frindly fire של שון לנון הוא באמת דיסק השנה בשבילי!:] ואביב אמר את זה שבוע שעבר בעיתון=\ ואמא שלי חושבת שאני מחקה אותו. איזה חוצפנית! אני אהבתי את שון לפניו. חוץ מזה, אולי כמה שירים של פינק פלויד בגללו.. אבל זהו..

PorcupineMan

New member
נינט.. אלכס..

סתםסתם.. בזמנו היו את Old Man River, לאחרונה את Lucky Jim, לפני שנה את העברית, ולפני כמה שנים את הג'ונסונס, להקות אלטרנטיביות שבזכות אביב נחשפו לקהל אחר, נקווה שימשיך בקו הזה..

|ברק|זה היה בלילה חשוך

ירד גשם כבד מאוד לא ראיתי כלום היה חושך ועלטה ופתאום שמעתי שיר ועל הדיסק היה כתוב : נינט טייב ישר נפלתי מהמיטה,

בעקבות אביב, ברצינות,,,

אם ננסה לחשוב על זה ברצינות: פינק פלויד , גם הטקסט של הדיסק של גברת טייב עניין אותי מאוד , למרות שאת מה שהיא מסמלת בתרבות הישראלית לא אהוב עליי במיוחד, הטקסטים עיניינו אותי, והם טובים כמו שאני אוהב ברובו הגדול, פלייסבו נכנסתי למייספייס שלהם וגם הלהקה של סטיבן וילסון , אבל איין כסף לקנות את הדיסקים של כולם ,,,

Eden054

New member
האמת שאני יותר מתחבר לרוק ישראלי...

ככה שפינק פלויד וגרין דיי פחות מתחברים אליי. אבל אני שומע את היהודים. איך היהודים בעצם התפרסמו? ברדיו עשו עליהם חרם ולא השמיעו אותם באף תחנה, רק בזכות אביב שהוא נתן להם להופיע בהופעות שלו מול אלפי מעריצים הם התפרסמו והגיעו למעמד כיום. היהודים זאת להקה מעולה ד"א חחח כבודה מונח במקומה... אבל בגדול - אני די לא מושפע מהדברים האלה. הוא גם עושה הופעות ושירים עם עברי לידר ואני לא אוהב את עברי לידר...

פשוט מעצבן אותי ../images/Emo88.gif

שאומרים לי דבר כזה והכעס שלי הוא לא עלייך "רפיקי " כי שמעתי את זה בעבר, דבר דומה נאמר בערוץ הבידור שעשו תוכנית דוקו סלב' על להקת היהודים, שם נאמר כי תהילתם הגדולה הגיעה רק אחרי שנינט נתנה להם "מנוף " בכוכב נולד פשוט לא נכון אני למשל אהבתי את היהודים והסגנון שלהם עוד בהתחלה בלי שום נינט פשוט מעצבן אותי שגברת נינט לוקחת ליהודים את הקרדיט שמגיע להם על שיר כה נפלא שהם כתבו עשתה בו שימוש לצרכים שלה לפירסום שלה,,, מי שאהב את היהודים יאהב הרבה אחריי מי שהתאהב בשיר הזה בזכות נינט יעבור לאייטם הבא שהיא תשיר , לקאבר הבא

מעיין51

New member
"פינק פלויד וגרין די"

אי אפשר בכלל להגיד אותם באותה נשימה גרין די
נסלח לך הפעם :)

למעלה