בהשראת אביטנו...

sarah

New member
בהשראת אביטנו... ../images/Emo13.gif../images/Emo132.gif../images/Emo67.gif

כפי שאנו יודעים אין מילים עבריות ל לסבית הומו סטרייט ביסקוסאל טרנסקסואל טרנסוויסט וגם פאג הג עכשיו הנה ההצעות שלי למילים בעברית צחה:
אמממ... *חושבת רגע* |מסמיק| טוב, אין לי עדיין: ביטויים ביסקסואל- רב מיני, אמממ...כל מיני
, ז"נ מיני :)-?) סטרייט (הטרוסקסואל)- עבור לסבית- אשת אישה |מסמיקה| טוב זה גרוע מספיק, שמישהו ישלים את זה
באעבה, שרה

Blackice

New member
חחח אוקיי ../images/Emo13.gif))

סתם רעיונות שקופצים לי לראש ללא הזמנה מיוחדת.. באמת שלא בשליתטי..
השמות מסודרים לפי סדר הופעתם בהודעה המקורית
אַנָשה (אנשים ואנשות? אוהבי הבנות? טוב סתם רעיונות כמו שאמרתי) אַחבַק (אל תשאלו אותי.
) ג´ינג´י. (הוא חייב להיות סטרייט לא? חוץ מזה בצבא קראו לכולם ג´ינג´י.. צבא.. מצ´ואיזם.. סטרייטיות.. בע) (ולאלון: נקה נקה נקה
) מַג´נוּן. אני יודע שזה לא בעברית אבל ההשראה מהז"נ מיני שלך היתה מפתה מדי
חלפן-מיני (?
) מזַעָזַעַת.
(לבן טרנסוויסט הכוונה. לבת.. אין לי כוח לחשוב עכשיו..) מתרועע-אחבק.
טוב כפי שציינתי הרעיונות שלי גרועים וישר מהמוח לדף.... אבל עכשיו תורכם..
ארז, מג´נון העציד להיות מסולק מהאקדמיה ללשון.
<-לשון.

sarah

New member
../images/Emo6.gif חלפן-מיני, מתרועע אחבק ../images/Emo45.gif

וואו, כנראה שממש משעמם לי..../images/Emo1.gif

המ.. לסבית - מקור המילה בשבט/אי/עיר הליסבון (או מה שמן) שהיה מורכב מנשים בלבד.. לחמו, חיו וגדלו ילדים ללא עזרת גברים.. ההגדרה המדוייקת היא "הומוסקסואלית"... הממ. הומו=אחיד, אותו סוג, סקסואל=מיני. בעל משיכה מינית לבני מינו. אז אולי, אחיד-מיני?
אממ.. בלה. אין לי כלום
ובכן לאנשים השייכים לקהילה הגאה הכי נוח לי לקרוא בלתי סטרייטים אז אני בעד
המונח הזה.. בן שבין השאר נמשך לבנים: בלתי סטרייט בת שבין השאר נמשכת לבנות: בלתי סטרייטית וכמו כן, בן שבין השאר נמשך לבנות: בלתי-הומו בת שבין השאר נמשכת לבנים: בלתי-לסבית סטרייט=בעברית, ישר.. ישר! בלה... זה עקום
ביסקסואל.. העברות הכי מדוייק לזה הוא אכן "דו מיני", אבל זה נשמע רע ביותר..
מה גם ש"דו" הוא לא ממש חלק-מילה בעברית. אני בעד כָֹּל-מינִי זה קליט, חביב, ומזכיר מילים כמו "כָֹּל-בו"
(מקווה שניקדתי נכון עד כֹּה...) כמו כן, כל אדם שאינו ביסקסואל (סטרייט/לסבית/הומו) - במקום להסתבך עם הגדרות כמו "בלתי ביסקסואל" יקרא פשוט חד-מיני
הפירוש המדוייק ל"גיי פרינדלי" הוא, אם אינני טועה, ידידותי להומואים? (על בסיס "ידידותי לסביבה".."ידידותי לאוזון"..
) אבל אישית אני יותר בעד ידיד ההומואים (כמו "ידיד הסביבה" *ציור עקום בצבעי פנדה של הרבה ילדים עומדים על גבעה ירוקה עם פרחים ומחזיקים ידיים בשרשרת* o_O) אל כן, לפאג האג הייתי נותנת את חובב הומואים אעפ"י שזה לא תרגום מדוייק.. אבל זה בסגנון כזה כמו שיש "חובב אומנות", "חובבת פנקסים"(אני
) "אספן בולים" וכו´... אז יש גם "חובב הומואים"
הומופוב - חרד מאחידות-מינית? אממ חרד מהומואים (לא משהו
) אפשר ם להשמיט את המילה "הומואים" כדי לומר את המונח בקיצור, במקרים מסויימים זה לא ישנה את הכוונה המקורית.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif

*מנסה את מזלי* הומו- חד מיני לסבית-חד מינית, ( כמו חד-גבה?
) אני מסכיהמ עם המילה כל מיני, זה חביב כזה.. עוד ביטויםם ? הומו-כלי עולם?*בורחת מעצמי* (תאור שאחד מהשיכבה שלי נתן לאחד שהכיר באיזה טיול , וחשב שהוא מזה גבבבבבר וכו´ ואז גילה שהבחור בכלל ניסה להתחיל איתו
או משו בסיגנון..) לסבית- אשת-נשים ביטוי חמוד בי- חובב שתיי המינים(?) המממ.. יום ארוך מדיי* טרנסוויסט-מחליף מינו?

ליטל ו

New member
אני דווקא אוהבת

את "בלתי-סטרייטים", כי יש כל כך הרבה יותר אופציות לדרכי חיים לא סטרייטיות. להיות רק סטרייט, ללא כל גווני קוויריות, קינק או פטיש זה כל כך חדגוני, זו לא צריכה להיות הגדרה יותר מדי רחבה :)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif*לא מקורית*

סטרייטים וסטרייטיות=הומואיות ולסביים (?) *הולכת לישון* לילה טוב עולם, מה שלום כולם?

sarah

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif !!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif סיגל!

שולתת

adiko

New member
אבן שושן מתהפך בבר בגללך

וכמו שאני אומר, חמודה, פרשי בשיא

Orion14

New member
אולי הוא היה אלכוהוליסט???

ולמה שלא נשאר עם מלבין קיבות, מלחך רקטומים ומשלשל קוטג´??? ואת כל ההגדרות לטבעונים נשדרג ללסביות???? או שלא....? עזבו, עוברים עליי ימים קשים

Lizz

New member
כאילו ממש לא

דו מיני הוא אדם שהינו שני המינים ולא אדם שנמשך לשני המינים. טעות נפוצה להפליא, אבל זו לא סיבה לחזור עליה.

למעלה