בהשראת בר...פינת בדיחות....!!

parapara16

New member
בהשראת בר...פינת בדיחות....!!

והבדיחה הגרועה של השבוע.... בן:מאמי בשבילי את כמו קוקה קולה.... בת:טעם החיים?? בן:לא שחורה עם גזים......

Maytallll

New member
ניצלו"שע ../images/Emo10.gif

אני נוטשת עד לשישי. ביי |מאוהב ביי

שמעו בדיחה יותר טובה,

פעם היה עץ, הוא גדל גדל גדל גדל גדל גדל עד שקראו לו גדליה. לא יודעת מה איתכם... אבל אני נקרעתי מהבדיחה הזאת..

סקוויד

New member
כאלו,

כאילו ממש איכפת להם אם הם יפלו ממדרגה במיוחד שהם נכנסים למוות... דע בדיחה טובה חח

חחחחחחחחחחחחחחחח

גם זה הצחיק אותי היטלר עורך תחרות בגטו, מי קופץ הכי גבוה! ילד אחד בא קופץ! מטר , היטלר מתפעל, כל הכבוד, זכית ב-כיכר לחם! ילד שני בא קופץ, 2 מטר,היטלר מתפעל, כל הכבוד, זכית ב- 2כיכרות לחם! ילד שלישי בו קופץ 3 מטר, היטלר צועק לשומרים, תורידו אותו הוא עובר את הגדר!

ManRed

New member
מה נהיה פה? פורום הומור שחור?

היטלר עובר בגטו ליד ילדים שואל אחד בן כמה אתה ילד:11 היטלר:וכמה אתה שוקל? ילד:11 קילו עובר לילד אחר ושואל אותו ילד בן כמה אתה? ילד:12 היטלר: וכמה אתה שוקל ילד: 12 קילו עובר לילד אחר ושואל אותו ילד בן כמה אתה? ילד:13 היטלר:וכמה אתה שוקל? ילד:14 קילו היטלר:שמנמן הא? עוד אחת היטלר עובר ליד ילד בגטו שואל אותו ילד בן כמה אתה? הילד עונה: עוד 5 ימים 14 היטלר: אופטימי הא?

horse girl1

New member
כן!?../images/Emo79.gif

ואני רוצ הלהיות, יש לי עוד דבירם להספיק בחים
עזבו הבדיחה הזאת רעה מידי עבורי כרגע נדבר עוד 4 ימים!

ManRed

New member
חחחחח

רז לך תגדל שפם כמו של היטלר ואם אתה לא מצליח פשוט קח שוקולד או משהו חום אחר (אתם יודעים מאיפה) ותמרח מתחת לאף..

AvtipuS

New member
אני עסוק בהקלטות

אני מקליט אותי שר כל מיני שירים של שייגעצ ובודק איפה אני נשמע הכי פחות מפגר.

למעלה