בהשראת חברה, אני כותבת לכם.....

RomiVais

New member
בהשראת חברה, אני כותבת לכם.....

זה בטח ייקח לי המון זמן, כי זה באמת קשה, אבל השתכנעתי שזה יעזור. אף פעם לא ידעתי לבקש עזרה. יותר קל לי להעניק עזרה ותמיכה לכל מי שרק צריך, בין אם אני מכירה, או לא. הכי קל לי להיות ה"ליצן" בחבורה, האופטימית הניצחית וזאת שאצלה הכל תמיד נפלא ומדהים. אפילו היום אני מנהלת פורום תמיכה כאן בתפוז ועדיין לא יודעת או לומדת איך לבקש את העזרה שלפעמים כל כך נחוצה על מנת להמשיך. אף פעם לא הייתי מוקפת בהרבה חברים, תמיד הייתי מה"מנודים", מה"מתבודדים" וכשפתאום "התעוררתי" ושמתי לב שאני כבר לא רוצה להיות לבד - קלטתי שבעצם לא מקבלים אותי בחברה, שמשום מה שאני קצת "שונה". תמיד ייחסתי את זה לעודף המשקל שלי, שכן באילת קשה (ועוד איזה קשה) לחיות עם עודף משקל בחברה שבה הרוב רזות ויפות, ויכולות להסתובב עם הביקיני על חוף הים... כמעט כל השנה... בכל מקרה, אם בעת היותי "על הקרשים" כתבתי בוואלה ולא כאן, זה ממש במקרה כי אני חושבת שהתמיכה והחברות בשני הפורומים מדהימה. האנשים מדהימים ונפלאים אחד אחד. זה היה ממש דחף של הרגע ואם זה לא היה כל כך קשה, בטוח הייתי כותבת את הכל שוב, אבל אני חייבת לציין שאני שמחה להיות בפעם הראשונה בחיים שלי בין חברים!! אז הנה - אני מודה - קשה לי, ואני במשבר כרגע. משום מה בתקופה האחרונה הכל משתבש, שום דבר לא יוצא כמו שצריך, אני לוקחת דברים שלא "שווים את זה" יותר מדי ללב וסוחבת על הכתפיים שלי את הצרות של אחרים, וגם את שלי עד שזה הגיע למצב של משבר. כמובן שהמשקל ישר מוסיף על הצרות (2 קילורגמים נוספו
). הטבעת אצלי עדיין פתוחה וזה כאילו לא עברתי ניתוח בכלל. אני יכולה לאכול ה-כ-ל!! וגם אם אני לא מרשה לעצמי, אני חושבת שאני יכולה בקלות להישבר. לצערי אני לא מוצאת את הכוחות לצאת להליכות או למכון כושר וגם זה לא עוזר. אני מתכננת כל יום לצאת ואז בסוף מוותרת לעצמי. שלא תחשבו שאני גאה בזה - להיפך!! קבעתי היום תור לניפוח ראשון (בדיוק בעוד חודש) וזה כבר טיפה מעודד, אבל עדיין צריכה כוחות כדי לשמור במהלך החודש הזה ולהמשיך לרדת במשקל. לחברה המקסימה שנתנה לי את ההשראה לכתוב (את יודעת מי את...): אין לי מילים להודות לך - עשית לי ממש טוב על הנשמה היום!! אז תודה, תודה, תודה!!! לך ולכל מי שנמצא כאן לעזור ולתמוך בעת הצורך... אוהבת את כולכם ואני מקווה לראות אותכם ביום חמישי הקרוב, אם יסתדר עניין הטיסות. שיהיה לכם יום נפלא ביותר (לא מוותרת על משפט הסיום הקבוע שלי
) רומי

gal33

New member
רומי חמדתי, אני פותחת בקלישאה:

"מי שלא יודע לקבל, לא יודע לתת". באחד מרגעי השפל הקשים ביותר שלי בחיים, כשלא היה לי כסף לאוכל, חברה טובה שרצתה לעזור לי ואני סירבתי, זרקה לי את זה. כעסתי עליה. אני גל, אקח עזרה מאנשים אחרים? אני??? לקח לי שנה שנתיים להודות שהיא צדקה. מי שלא לומד לקבל עזרה מאחרים, לומד את זה בדרך הקשה מהחיים, במצבים שכבר אין ברירה ואתה תלוי באחרים. שמחה מאוד בשבילך שקרה לך המשבר ויותר מזה שהתחברת אליו. אין אדם שכל הזמן טוב לו, האושר הוא רגעים בחיים. לצערי הרב, אנשים צומחים רק ממשברים. היזכרי במשפט שהבאתי הנה לפני יומיים: "אנשים עושים שינוי רק כשהכאב של להישאר במקום גדול יותר מהכאב של לשנות את הדברים". בואי אעודד אותך, גם בחולון לגדול שמנה לא היה קל, גם בירושלים וגם בקרית שמונה (מנסיון של חברות שלי). יאללה חלאס, בהמות יש בכל מקום במדינה. אז עלית 2 קילו, קיבינימאט, מה קרה?? 2 שעולים כל כך מהר, ירדו גם מהר. העולם לא נחרב. תפסי את עצמך, את מקור הכוח של עצמך. תשקיעי פחות בצרות של אחרים ואז תמצאי את הכוח להשקיע בעצמך. צנזרי את הצרות של מי את סוחבת על עצמך, ואז יהיה לך את הכוח בסוף היום לצאת להליכה או ללכת למכון כושר. גל

ronnymp

New member
רומוש .... ../images/Emo23.gif - את מקסימה

ואני חולק עלייך - (אני אוהב לחלוק ,להחליק , להתחלק - דחילק ....
) אז קודם כל אני חולק על הקביעה הלא רצינית - שבאילת כאילו כולם רזות יענו - אלה תנאי הקבלה כתושבים באילת ? -
שנית - את מציירת פה תמונה של מישהי - מזה שמנה ..... ואת ממש לא כזו -
ואני מתכוון לזה - וראיתי אותך - וזה כך -
אני נוטה להאמין שזה יותר בעיה של דימוי עצמי נמוך - יותר מאשר כזה באמת . אני חושב שאת חייבת יותר לעבוד על הביטחון העצמי שלך -
וטוב עשתה ידידתך (ידידתנו - ולא קשה לנחש מיהי) - שייעצה לך לכתוב פה וע"י כך לנסות לפרוק את זה מעלייך . אז את מקסימה ונפלאה וגיזעית וכייף לשבת בחברתך וכייף להשתתף איתך בפורום ואת ממש תומכת ומעודדת ועוזרת לאחרים - אבל איכשהו נפלת את עצמך בין הכיסאות . מרב נתינה ועזרה לאחרים - לא נשאר לך כנראה לעצמך -
. אז רומוש - זיקפי את הגב , הרימי את הראש , ושימי קצוץ על העולם -
תרגישי חופשי לעשות מה שבא לך , איך שבא לך , ואיפה שבא לך . סגלי לך אופי של בעלת שמיעה סלקטיבית - ואל תתיחסי לדברים פוגעים ומעליבים של אחרים . הם כאילו שלא נאמרו - או כאילו שלא נשמעו -
ויללה - עם מלא מרץ תעשי לך חיים - בדיוק במתכונת שאת הכי הכי חולמת לעשות - ללא מגבלות . המון
מרוני

RomiVais

New member
רוני - אלפי תודות!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אתה כמובן צודק, לא כולן רזות באילת. יש גם שמנות, גם הן בביקיני על חוף הים. אני מודעת לזה שהכל תלוי בדימוי העצמי.
ושלי תמיד היה
ואני לא יודעת איך לצאת מזה... איך עובדים על ביטחון עצמי? יש קורס לזה? מה תנאי הקבלה?
כעיקרון, כשהייתי יותר קטנה, היה לי ביטחון עצמי לכל תושבי העיר, ותמיד הייתי שמנה. משום מה במהלך השנים, היחס של האנשים וכל הדברים "היפים" שנאמרו על חשבוני הורידו לי את הביטחון העצמי לגמרי. ועכשיו חשבתי שאחרי הניתוח הכל ישתנה לטובה, ולצערי אני חושבת שהביטחון העצמי שלי ירד עוד יותר (אני נורמלית?!?!?!?!) ואין לי שליטה על זה... אני גם נהייתי הרבה יותר רגישה (אני בעצמי לא מאמינה שזה אפשרי!
)... תודה, תודה, תודה על כל מה שכתבת. קראתי מספר פעמים כדי שייכנס טוב טוב טוב לראש!!
אני בהחלט צריכה לעבוד על הדברים ולהתחיל לעשות דברים שתמיד אהבתי ונמנעתי מהם בגלל המשקל העודף והפחד מתגובות של אנשים (כמו לרקוד למשל...
). שוב תודה על הכל שיהיה לך יום נפלא ביותר, ואם לא יהיו שינויים נתראה ביום חמישי בינתיים קבל
ו-
רומי

שלגיה**

New member
רומי ,ילדה יקרה

קודם כל אני מקווה באמת שנוכל להתראות ביום חמישי ,זה יעשה לך טוב לצאת קצת מאילת ולהרגיש חופשייה יותר,תנסי לקחת טיסה מוקדמת,אפילו בבוקר ותגיעי בצהרים,נכון שיש לך ים באילת אבל זה אחרת,לכי לך לחוף הים בת"א,לטיילת,תשאפי לך בריזה ים תיכונית (תדמייני שאת ביוון...) ,אם את אוהבת אמנות את יכולה ללכת למוזיאון ת"א,יש שם יצירות נהדרות (אם תרצי אני אמליץ לך באיזה אגף לבקר..),את יכולה סתם להסתובב בין החנויות ולהחליט שאוטוטו את תקני את הבגדים האלה כי את בתהליך הכי חיובי ונכון בחיים שלך-תהליך ההרזיה ! תחשבי איך נראו החים שלך לפני כמה חודשים ,לפני שהחלטת ללכת לניתוח,תראי את החיים עכשיו,הורדת 19 ק"ג !!! וזה לא הולך ברגל,רק אם היית עושה דיאטה לא שפויה היית מרזה כל כך הרבה,אבל,אכלת,התעמלת,חשבת חיובי וזה הכי חשוב,אם את חושבת בצורה אופטימית על הכל,כולל על אילת מקום מגורייך,אז תשתנה לך התפיסה הכללית ! תתחילי לחשוב מהמקום שבו את נמצאת ואת נמצאת במקום טוב יותר מלפני ארבעה חודשים,זה טוב שעכשיו קורה משברון קטן או גדול את תחליטי,כי משם את יכולה להמשיך הלאה,מנוסה יותר חזקה יותר,עדיף עלייה של 2 ק"ג מאשר עלייה של 20 ק"ג וחזרה על התהליך מחדש. את לפני ניפוח של הטבעת שזה עוד שלב שידחוף אותך להצליח. לגבי ההליכות,אל תכריחי את עצמך,זה יבוא,אני לא סובלת הליכות ואם היה אפשר לקנות בכסף "הליכה" ותוצאות של הליכה אז אני הייתי ראשונה בתור,אבל...וכאן מגיע אבל גדול ! החלטתי שאני צריכה לאהוב את זה ושזה צריך להיות חלק מחיי...והיום אין שבוע שאני לא הולכת 3 פעמים ,אני שואפת ל-5 אבל יוצא לי באופן קבוע 3 שזה יותר טוב מכלום ! ואח"כ אני מרגישה שכבשתי איזה הר ! (וזו בסה"כ הליכה). היום אני בשלב שאני כבר לא מכריחה את עצמי,לוקחת את הווקמן ונהנית מכל רגע,עכשיו כבר פחות חם אז יש אויר נהדר בחוץ... בקיצור,רומי,אל תכריחי את עצמך אבל תעשי למען עצמך משהו טוב ! תתחילי עם משהו קטן ותעברי למשהו יותר גדול ! לאחר מכן במבט לאחור תביני שעשית צעדים משמעותיים וגדולים בחיים (למרות שכבר עשית !!!!). הדבר הכי חשוב (ומישהי אמרה את זה כבר....) תרגישי שהפורום הוא חלק ממך גם כשרע וגם שטוב! יש כאן אנשים נפלאים וחברים אמיתיים שיודעים באיזה מקום את נמצאת ! כל אחד היה פעם למטה ופעם למעלה ! תזכרי שאת בחורה איכותית ושיש הרבה אנשים מסביבך שמעריכים אותך ! יום טוב ותעדכני אותנו לגבי הגעתך ביום חמישי ! שלגיה

RomiVais

New member
שלגיה יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif |לב

את צודקת בכל מה שאמרת לא רק ב 100 אחוזים - אלא ב- 200!!
לגבי הקנייה של ההליכות, תשמרי לי מקום שני בתור, כי באילת לא מוכרים, אולי אצלכם כן
אני מנסה להמשיך במסלול האימונים שהתחלתי בחדר כושר וההליכות, אבל השבוע לא מצאתי את הכוחות ללכת, אפילו יום אחד. אבל אני לא מוותרת, אני אמצא את הכוחות!! והעזרה שלך ושל כולם פה עוזרת המון. גם אם לא "רק" בשביל עצמי, אני רוצה שתתגאו בי - ואני אצליח!!
לגבי הפורום, כבר ראית שנפתחתי קצת, זה בהחלט לא היה קל, אבל כל מסע מתחיל מצעד אחד, נכון?
תודה, תודה, תודה על הכל - אני לעולם לא אשכח את זה (וזה נכון!!) יש לי כבר טיסה ליום חמישי, ואם לא ישתנה דבר אני אגיע, לא אפסיד את זה בעד שום דבר שבעולם!! שולחת לך
ן-
מכל ה-
שיהיה לך יום נפלא, ותודה שאת כזאת מקסימה רומי

שלגיה**

New member
יופי רומי נפגש ביום חמישי

ואם תרצי המלצות כמו שכתבתי את מוזמנת להתקשר. להשתמע, שלגיה

מירי,

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענק ממני...

לכולנו יש רגעי משבר, הרעיון הוא לצאת מהם! ולהתחזק לקראת המשבר הבא! את לקראת סגירת הטבעת מה שיעזור לך לחזור למגמת ירידה! ולהעזר בניתוח... לגבי הספורט - כבר ציינתי לא פעם שזה החלק הכי נוראי אצלי, שנה אני מתחייבת בפני עצמי - ממחר (כי היום תמיד יש משהו חשוב לעשות..) נצלי את הפורום הזה עד תום - עבורי הוא מרכז התמיכה הכי חשוב שיש! ולדעת שיש עוד אנשים שיכולים להבין אותך באמת , עוזר... והבטחון העצמי... גם אני חשבתי ´... כשארד במשקל יהיה לי יותר..´ זה לא קשור , צריך לעבוד על זה! וזה לא קשור למשקל, זה קשור לנו עצמנו מבפנים , אל תיתני לאף אחד ולשום דבר לגרום לך להרגיש לא טוב עם עצמך! ושוב הכי חשוב
ענק! אנחנו כאן עבורך!

RomiVais

New member
מירי יקרה!! ../images/Emo24.gif

חיבוקים הם התרופה הכי נעימה לנפש
כל כך נעים לי להרגיש חלק מחבר´ה כל כך נעימים, טובים ומקסימים כמוכם!! כמו שאמרתי, אף פעם לא הייתי חלק מחבורה, אם זה לחלוק את השמחות ואם זה את המשברים והרגעים הקשים תמיד עברתי את הכל בכוחות עצמי. לשם שינוי זה כיף, ונחמד והכל נראה קטן יותר ופחות קשה כשאני קוראת את התגובות שלכם. אתמול הכל היה נראה כל כך שחור ומדכא, וזו ממש לא אני - אני שופעת אופטימיות תמיד, ואני שמחה לומר שאני חושזרת לעצמי והיום הכל נראה טיפה יותר ורוד
יש פתגם בספרדית שאומר (בתירגום פשוט): האיחוד מביא את הכוח. וזה כל כך נכון. אני בהחלט מרגישה חזקה יותר כשאני יודעת שאני לא לבד!! ושאני מוקפת בחברים כמוך וכמו כולם פה. את מגיעה למפגש ביום חמישי, מירי? מקווה מאוד שאני אזכה להכיר אותך, ואת כולם!! תודה על הכל ושיהיה לך יום נפלא
ענק בחזרה רומי

בולדוג

New member
כבר כתבו לך את כל מה שרציתי לומר אז |נש

לצערי לא אוכל להגיע בוים חמישי בגלל העבודה,אבל הרגשתי צביטה בלב למיקרא דבריך.נגעת בנקודות רגישות לי ולדעתי רבים בפורום,אז בנתיים אני שולח חיבוק וחיזוק ותזכרי שעשית צעד גדול לשינוי ושיפור וההצלחה בוא תבוא גם אם התמהמה מעת בדרך.

RomiVais

New member
בולדוג יקר ../images/Emo24.gif

אני חושבת שרוב האנשים שיש להם עודף משקל מזדהים עם הדברים שכתבתי, למרות שהכל תלוי באדם עצמו, בביטחון העצמי והדימוי העצמי שלו, אבל לדעתי זה מאוד תלוי גם בחברה שסובבת אותו. יש אנשים שמנים בעלי דימוי עצמי גבוה בהרבה יותר מזה של הרבה אנשים רזים אחרים (ואני מורידה בפניהם את הכובע!! אני פשוט מעריצה את זה כי זה משהו שאני לא מצליחה להשיג...) ויש שסובלים מיחס מאוד פוגע מצד החברה הסובבת אותו, ואין מה לעשות - זה משפיע - ועוד איך משפיע. אבל!!! אני מתחילה להבין וללמוד שעדיף לי ולכולם כמו בכל תחום בחיים להסתכל על חצי הכוס המלאה. כלומר, לא להתייחס לאנשים "הרעים" או אלה שפוגעים בנו, אלא להתייחס רק לחברים שלנו, אלה שכאן בפורום, שאוהבים אותנו כפי שאנחנו ומוכנים לעזור תמיד. זה קשר הדדי וזה נפלא. היום אתה צריך עזרה ותמיכה - ויש לך אותה. מחר יש מישהו אחר שצריך - ואתה נותן אותה. לתת זה בעצם לקבל, וזה מה שיש כאן, וזה חשוב בהרבה יותר מכל פגיעה או העלבה. אז תודה לך על המילים שלך, אני שולחת גם לך חיבוקים וחיזוקים וחבל לי שלא תגיע למפגש, אבל יהיו אחרים - בטוח!!
שיהיה לך יום נפלא והמון הצלחה לכולנו בהשגת היעד הנכסף רומי

למעלה