בהשראת ימים עברו - שרשור סיום יום

בהשראת ימים עברו - שרשור סיום יום

וואו, כשאני נזכרת בשרשורים הישנים האלו אני קולטת כמה דברים השתנו מאז, גם בחיים שלנו וגם באופן כללי...

אז לי היה יום דיי משעמם, תכננתי ללכת לאימון היום עם שאיפה לאימון כפול אבל זה לא בוצע כי חטפתי כאב בטן מארוחת הערב היפנית שהזמנתי (עונש על זה שהפסקתי לבשל?!). מחר אני מקווה שאספיק להתאמן במקום ולבשל כמה דברים שווים (או לפחות להקפיץ).

חוץ מזה, נעקצתי לפני יומיים ע"י יתושות חביבות וזה ממש מציק ומעיק. ניסיתי את תרופת הסבתא המועילה - משחת שיניים, אבל הסימנים עדיין לא עברו. המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

next?

veredvered

New member
ליל"ט

קפצתי לבקר... פעם שעתיים לא היית נכנס לפורום והרגשת שהפסדת כ"כ הרבה

היום, אני מבקרת פעם בשבועיים וקוראת הכל בדף אחד

אז מה חדש? מה קורה? מי עוד פה?

Vdrums

New member
נראה לי שנתפס לי הגב... זה אות הזדקנות

רציני ביותר... ועוד יש לי חזרה בערב..

inbarush19

New member
מה אני עושה פה ערה??

צריכה להשכים קום.....
אחחח אני ושעות השינה ההזויות שלי.......

ומתי קמת בסוף?

אני ניסיתי ללכת לישון בשעה סבירה, באמת שניסיתי ואפילו נעזרתי באמצעים כלשהם שכשלו. בין היתר היה לי קשה להירדם הודות לרעשים מוזרים ומפחידים שהתגלו כ...גו'ק רעשני במיוחד (לפחות הוא השתתק אחרי שריססתי אותו עם אקונומיקה).

חוץ מזה העקיצות עדיין מטרידות וזה מעיק והיה קשה... ובסוף נרדמתי מאוחר וגם קמתי מאוחר, מדי.

שוקלת להזמין שירותי השקמה, מי מתנדב?

inbarush19

New member
8 ורבע בערך...

מה שאומר שפספסתי את האוטובוס של 8 וחצי, עשיתי סיבובים רבים ושונים ואיחרתי טיפה להדרכה בעבודה....

גק'וק?? אמאל'ה!!מזכיר לי שיום אחד התעוררתי והרגשתי משו הולך עליי מקדימה ... לא ידעתי מה זה וחששתי להציץ, העפתי תחולצה למעלה,שמעתי קראק קטן ומשהו עף...
פתאום אני רואה ג'וק צולע על הרצפה........
אויייי מאיייייייי גאד!!!!!!!! הלכתי למות.......

אותה חולצה שלבשתי הרגישה לי מגעילה גם לאחר מספר כביסות,זה פשוט הזכיר לי את זה,בעע!!

ועקיצות זה פיכסה!
שירותי השקמה? וואי וואי,שמתי שעון מעורר,אפילו קמה,אבל באמת שזה לא עזר לי..... הייתי שפוכה טילים!! אני ידועה כאחת שהשעון מעורר לא יותר מדי משפיע עלייה

אני נרדמתי תוך כדי שיחת מסנג'ר

אי שם בסביבות 01:00 נראה לי

וקמתי היום ב 5:45 ללימודים:)

צריכה-
ללכת לאסותא לשאיבה של נוזל ציסטה מבלוטת התריס

להכין כמה שיותר מערכי שיעור לגן

הייתי אמורה ללכת לאינפרא
ולחוג עיצו/פילאטיס וכו'
אבל אין סיכוי שאספיק לדחוס הכל.

ממוטטת מעייפות

העיקר שהחיים יופי-טופי

טפו!